dimecres, 4 de juliol del 2012

NOU ENTRENADOR: JOSE ÁNGEL VALERO

Jose Ángel Valero dirigirà la primera plantilla



Jose Ángel Valero serà el nou entrenador del CF Lloret per a la temporada 2012/2013. Es tracta d'un tècnic amb experiència a Tercera Divisió i que compta amb el títol nacional d'entrenador. Tindrà la difícil tasca d'agafar el relleu d'Edu Urdiales en un any on l'equip tornarà a tenir l'objectiu d'assolir la permanència a la Primera Catalana. El nom del segon tècnic encara es desconeix.  

Valero arriba al Lloret amb molta il·lusió i amb una gran motivació per afrontar aquest nou repte en la seva carrera com a entrenador. Resident a Mataró, ha dirigit equips com l'Europa "B" o el Vilanova del Vallès, que ha estat l'última entitat on ha treballat. També ha fet tasques de segon entrenador en el primer equip de l'Europa, al costat de l'ex jugador del Barça i ara entrenador Pep Moratalla.

La pre-temporada es previst que s'inici la darrera setmana de juliol. Espera un any complicat després de les baixes per retirada de Manel Pujadas i Jaume Prado, i els traspassos al Palamós de Chema Aguilera, Héctor Cuenca i Sergi Ordóñez. Tot i així, el conjunt lloretenc tornarà a lluitar amb pesos pesats com Marc Soler, Àlex Bertran, Albert Batllosera o Jordi Valls, que sí que continuaran formant part de la primera plantilla.