dilluns, 16 de juliol del 2012

PROTAGONISTES

Una temporada de comiats



Manel Pujadas i Jaume Prado

El gran capità del CF Lloret i un dels millors porters que mai ha passat per aquest club, han dit adéu aquesta temporada. Tots dos deixen la pràctica del futbol. Pujadas per motius familiars, mentre que Prado s'inicia en el món de la representació com a Agent FIFA. Tots dos han estat molt estimats per l'afició i els seus companys i se'ls trobarà molt a faltar. 
Nova Ràdio Lloret els va homenatjar en el seu dia amb un muntatge d'àudio, amb les seves millors intervencions en el programa Lloret Esportiu. 
El podeu escoltar en el següent enllaç:




Edu Urdiales

A més, també ens hem acomiadat del que ha estat un dels entrenadors que, en només dos anys, ja formen part de la història del CF Lloret. Edu Urdiales, després d'una temporada com a jugador, en la qual va ser el màxim golejador de la categoria, va acceptar el càrrec d'entrenador del primer equip i els resultats han estat immillorables. Juntament amb el seu home de confiança, Pere González, Urdiales ha deixat la seva empremta en aquest Lloret. 
Des de Nova Ràdio Lloret també se l'ha volgut reconèixer amb aquest petit record. No hi ha dubte que, salvant les distàncies, les comparacions amb Pep Guardiola són inevitables, pel fet que va ser un jugador important i ara, com a entrenador, també ho ha estat. 
En aquesta nova etapa en el Palamós esperem que tinguis sort: