diumenge, 23 de setembre del 2012

CF LLORET 2 - 2 CF RIPOLLET

L’altra cara de la moneda

Empat del CF Lloret a casa davant el CF Ripollet (2-2), en l’encontre corresponent a la tercera jornada de lliga de la Primera Catalana. Els de José Ángel Valero van deixar escapar dos punts en els últims minuts del partit, a causa de l’empat del rival Silva. Abans, Marc Ribas de penal i Àlex Lobo van anotar pels lloretencs i Jerez va retallar distàncies.

El segon partit a casa, el tercer de competició, va comptar amb un altre final de bojos, que va recordar al de la setmana passada. Però el resultat que va deixar va ser molt diferent. En aquesta ocasió va ser el Lloret qui va veure com s’escapaven dos punts en els darrers instants, després d’haver gaudit d’un avantatge de dos gols. De nou, un partit molt físic per part dels dos conjunts que no va impedir la successió d’oportunitats de gol en una i altra porteria. L’entrenador local, José Ángel Valero, no va asseure’s a la banqueta a causa d’una operació, superada amb èxit, que el mantindrà de baixa durant uns dies. Va ser el seu segon, Josep Maria Arrufat, tot i que encara li quedava un partit de sanció per complir, qui va dirigir l’encontre des de la graderia, amb l’ajuda de la resta del cos tècnic.

Només un canvi en l’onze inicial, el de Dani Pecci en detriment d’Albert Marcos, però amb variacions en les posicions dels jugadors. El doble pivot el van ocupar Ivi Sebastián i Ángel Vadillo, desplaçant a Àlex Lobo a la mitja punta. Marc Ribas va actuar com a extrem dretà i per banda esquerra va jugar Pecci.

Amb un Ripollet esperant en defensa per sortir al contraatac, i amb un Lloret que va intentar portar la iniciativa van transcórrer els primers minuts de joc. Els lloretencs es van avançar passat el primer quart d’hora i va ser des del punt de penal. Va ser en una acció entre Nuha i dos defensors rivals que va acabar amb un caiguda del davanter lloretenc dins l’àrea i que l’àrbitre Miguel Teruel va castigar amb el tercer penal que li assenyalen al Lloret. Com ja va fer davant el Farners, Marc Ribas va ser l’encarregat de transformar el penal amb un xut potent imparable pel porter Fuentes. Els lloretencs no patien massa en defensa fins que van arribar els darrers minuts de la primera meitat, quan el Ripollet va trepitjar l’accelerador i va crear perill en l’àrea d’un encertat Gianni. La noticia negativa del primer temps va arribar en forma de lesió: la de Jordi Valls. El lateral lloretenc va patir un trencament fibril·lar i va ser substituït per Àlex Seco. En els primers minuts de la represa, Àlex Lobo, amb un xut creuat, va fer el 2-0 i tot feia indicar que l’equip local tancaria el partit. Però no va ser així i un contraatac visitant va acabar amb el 2-1, obra de Jerez, que va rematar una centrada des de la banda dreta. L’ambient s’anava caldejant poc a poc i la tensió va provocar dues expulsions, una per banda. Edu Poderoso i Casto van ser expulsats per vermella directa, en protagonitzar una pica-baralla. Minuts més tard, els de Valero van patir una altra expulsió, la d’Àlex Seco, per doble amonestació. Amb inferioritat numèrica, el Lloret va poder fer el 3-1 amb importants ocasions de Kutxo i Nuha, però el Ripollet, en el temps afegit, va aconseguir l’empat amb un gol de Silva. I va poder ser pitjor, ja que els visitants van gaudir d’una última ocasió, en una rematada al pal que hagués pogut suposar la derrota dels selvatans.

Amb aquest empat, el Lloret es col·loca novè, amb 4 punts. La propera jornada, derbi gironí davant l’AD Guíxols. Els de Valero jugaran diumenge, a partir de les 17.00h, des del Camp Municipal Josep Suñer i Arxer.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Seco, 45’), Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran (Batllosera, 85’); Àngel, Ivi; Marc Ribas (Kutxo, 81’), Lobo, Pecci (Sánchez, 68’); i Nuha

CF Ripollet: Fuentes, Fortuny, Medina, Carreras (Torcal, 81’), Pérez, Duran (Paredes, 78’), Buenache, Ruiz (Arnau, 74’), Apezteguia (Casto, 56’), Silva (Torrecillas, 89’) i Jerez

Gols: 1-0 Marc Ribas (p.) (17’), 2-0 Lobo (52’), 2-1 Jerez (62’) i 2-2 Silva (90’)

Àrbitre: Miguel Teruel. T.G.: al local Àlex Bertran, i als visitants Medina, Silva i Buenache. T.V.: expulsats, per vermella directa, en el minut 71, Poderoso del Lloret i Casto del Ripollet. També va ser expulsat, per doble amonestació, el local Seco (82’).

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Ivi Poza)