dilluns, 3 de setembre del 2012

DOBLET DE TRIANGULARS


El Selva Marítima, de nou, pel Lloret


El CF Lloret es va tornar a proclamar guanyador del Triangular Selva Marítima, per tercer any consecutiu. Els de José Ángel Valero van vèncer pel mateix resultat (1-0) a l’AE Tossa i al CD Blanes i finalitzen la pretemporada sense conèixer la derrota.

Enguany, el Camp Municipal d’Els Pins, camp del CD Blanes, va acollir el Torneig Selva Marítima. Els lloretencs van ser els campions després de superar a Blanes i Tossa sense excessives dificultats, tot i que amb marcadors curts a causa del poc encert de cara a gol que, potser, és l’únic aspecte negatiu que es va emportar l’entrenador José Ángel Valero. En el primer matx davant el Tossa, l’equip no va patir i va superar sense problemes al rival. El marcador va ser d’1-0, però podria haver estat més ampli, ja que els lloretencs van errar un munt d’ocasions. L’únic gol del partit el va firmar Ivi Sebastián, amb un gran xut ajustat des de fora de l’àrea. El segon partit va enfrontar a Blanes i Tossa i va acabar amb un clar triomf dels blanencs per 4-1. El guanyador del torneig es va decidir en el darrer encontre, que van jugar Blanes i Lloret. Els de Valero necessitaven guanyar per endur-se el Selva Marítima a casa i així va ser. Un gol de Kutxo, que no va perdonar en el mà a mà amb el porter contrari, va ser suficient per a la victòria lloretenca.

Com a anècdota, els jugadors del Lloret es van poder retrobar amb futbolistes que han estat a prova durant aquesta pretemporada. Tots ells ara a les files del CD Blanes com Àlex Ros “Peti”, Pol Almellones, Cristian “Parru” o Nil Victòria. 


CF Lloret 1 - 0 AE Tossa

CF Lloret: Gianni; Nogueras, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Ángel, Ivi; Dani Cuerva, Riky, Kutxo; i Pecci

Gol: 1-0 Ivi (20’)

Àrbitres: Puig Pons (principal), Martí Pérez i Carmona Sevillano (assistents).

CD Blanes 0 - 1 CF Lloret

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Marc Soler, Seco, Sánchez; Nogueras, Xavi; Kutxo, Marc Ribas, Pecci; i Nuha
També van jugar: Cristian, Erik Mahillo, Riky i Lobo

Gol: 0-1 Kutxo (30’)

Àrbitres: Puig Pons (principal), Martí Pérez i Carmona Sevillano (assistents).


Arbúcies tampoc es resisteix

El dia d’abans, dissabte, el CF Lloret va vèncer en el Triangular organitzat pel CF Arbúcies. L’equip lloretenc va superar per 1-0 al Sant Celoni i per 0-2 a l’equip amfitrió.

L’equip, condicionat per les múltiples baixes, va endur-se, per primera vegada, el torneig triangular de presentació del CF Arbúcies, de la Tercera Catalana. En el primer encontre, els de Valero, que no van fer un bon joc, van vèncer amb un gol de Marc Ribas, en l’últim minut de partit. Va ser un matx sense massa ocasions de gol i amb molt desordre per part dels dos conjunts. A banda del gol, una rematada de cap del propi Ribas, i un penal fallat per Àlex Bertran, van ser les accions més destacades. Després del partit entre el Sant Celoni i l’Arbúcies, que va acabar amb victòria per 1-3 del Sant Celoni, els lloretencs es van enfrontar als locals. El marcador va ser de 0-2 favorable al Lloret gràcies als gols d’Ivi i Nuha. El més positiu, a banda del resultat, va ser el debut d’Erik Mahillo en aquesta pretemporada, després de superar la seva lesió al turmell. El jove lloretenc va deixar diferents detalls de qualitat i va protagonitzar diverses accions que van portar molt de perill a l’àrea de l’Arbúcies.

CF Lloret 1 - 0 Sant Celoni

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Ángel, Àlex Bertran, Sánchez; Lobo, Xavi; Albert Marcos, Ivi, Marc Ribas; i Nuha

Gol: 1-0 Marc Ribas (44’)

Àrbitre: Lemhani Hammadi.

CF Arbúcies 0 - 2 CF Lloret

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Seco, Nogueras, Àlex Bertran; Ángel, Ivi; Albert Marcos, Lobo, Marc Ribas; i Nuha
També van jugar: Cristian, Sánchez, Xavi i Erik Mahillo

Gols: 0-1 Ivi (14’) i 0-2 Nuha (25’)

Àrbitre: Lemhani Hammadi


Diumenge comença la lliga


Aquest cap de setmana s’inicia el campionat 2012/2013 de la Primera Catalana. El nou Lloret de José Ángel Valero s’estrena com a visitant al camp de l’UE La Jonquera. Serà diumenge vinent, a partir de les 17.00h, amb l’arbitratge de Rovira Campà, del Comitè del Vallès Occidental.

(Fotos: Portal 7)