dilluns, 1 d’octubre del 2012

AD GUÍXOLS 0 - 3 CF LLORET


Vencen i convencen

Victòria del CF Lloret al camp de l’AD Guíxols per un marcador de 0-3, en el derbi gironí de la quarta jornada de la Primera Catalana. Bader i Marc Ribas, a la primera meitat, van encarrilar un encontre que va sentenciar Dani Pecci a la represa.

Cap dels dos arribava a la cita amb bones sensacions en aquest inici de competició, però qui va sortir reforçat d’aquest duel d’equips gironins va ser, sense dubte, el Lloret de José Ángel Valero. Després de caure a La Jonquera, de vèncer amb molts interrogants al Farners i de deixar escapar dos punts davant el Ripollet, els lloretencs necessitaven sumar els tres punts però, a més, necessitaven fer-ho amb autoritat i sense dubtes en el joc. I així va ser. Sota la batuta d’un immens Ivi Sebastián, l’equip va aconseguir dominar al Guíxols en la majoria de les fases del joc i no va donar opcions al rival. Cal destacar el bon debut oficial amb la samarreta del Lloret del jove Xavi González Amorín. Tot i ser migcampista, va actuar com a lateral dretà, a causa de la lesió de Jordi Valls; una aposta arriscada del tècnic que va sortir a la perfecció, ja que la valoració del partit de Xavi ha de ser molt positiva.   

Bader i Xavi González van ser les novetats més destacades d’un onze condicionat per les múltiples baixes per sancions i lesions. A més, Kutxo va recuperar la titularitat en la línia de mitges puntes i Àlex Lobo va acompanyar Marc Soler en el centre de la defensa, deixant la posició de migcampista en la qual venia actuant. En total, tres canvis respecte a l’alineació de la passada jornada.  

La primera gran ocasió va ser pel Guíxols, en un llançament de falta que Moha va enviar a la creueta. Per la seva part, els lloretencs van respondre amb un xut d’Ángel, que va aturar el porter rival. Passada la mitja hora de joc, una falta a la frontal de l’àrea del Guíxols va suposar el primer gol pels homes de Valero. Bader va ser l’encarregat de llançar i de posar el 0-1 en el marcador, fent inútil l’estirada del porter Castilla. Sense temps per a la reacció del contrari, el Lloret va fer el segon, només nou minuts més tard. L’autor va ser Marc Ribas, que es situa com a pitxitxi de l’equip amb 4 gols i amb una ratxa de tres partits consecutius fent gol. A la represa, els selvatans van saber administrar l’avantatge de dos gols amb la clara consigna de no deixar-la escapar com va passar la passada jornada davant el Ripollet. Els de Sant Feliu no van saber trobar el camí i van fer perillar la porteria de Gianni en comptades ocasions, sense cap oportunitat clara de gol. El Lloret va saber controlar el centre del camp i van tenir un final de partit molt més plàcid arran de l’expulsió del local Oriol Vila, per vermella directa. Nuha, primer, i Dani Cuerva més tard, van poder sentenciar l’encontre però hi va mancar encert de cara a gol. A falta de dos minuts pel final del temps reglamentari, Dani Pecci va tancar el partit amb el definitiu 0-3. El davanter lloretenc es va plantar sol davant Castilla i no va perdonar per aconseguir el seu primer gol de la temporada.   

Amb aquesta victòria, el Lloret es situa quart, amb 7 punts. La propera jornada, els de José Ángel Valero rebran a casa al Mollet. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Xavi, Marc Soler, Lobo, Àlex Bertran (Dani Rivas, 74’); Ángel, Ivi; Bader (Pecci, 81’), Kutxo (Dani Cuerva, 57’), Marc Ribas; i Nuha

AD Guíxols: Castilla, Pérez, Cervera, Tena, Garrido, Vila, Medina, Gómez (Román, 81’), Sala (Trigo, 60’), Gutiérrez i Moha (Mora, 71’)

Gols: 0-1 Bader (31’), 0-2 Marc Ribas (40’) i 0-3 Pecci (88’)

Àrbitre: García Peñacoba. T.G.: als locals Gutiérrez, Tena, Moha, Trigo, Cervera i Garrido, i als visitants Àlex Bertran, Bader i Dani Cuerva. T.V.: expulsat, per vermella directa, el jugador Oriol Vila de l’AD Guíxols.

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp Municipal Josep Suñer i Arxer (Sant Feliu de Guíxols).