diumenge, 21 d’octubre del 2012

CF LLORET 1 - 2 UD GRAMENET "B"

Setge sense premi

Segona derrota de la temporada del CF Lloret. Els de José Ángel Valero van caure per 1-2 a casa davant l’UD Gramenet “B”. Edu Ranchal, amb dos gols a la primera part, va encarrilar l’encontre pels visitants. A la represa, Nuha va retallar distàncies però l’empat no va arribar. El partit va estar marcat per la polèmica actuació de l’àrbitre Comella Gil, que va expulsar dos jugadors de cada equip.

No va poder ser. El Lloret va trencar dissabte una ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota, que havien servit per veure l’equip a la part alta de la classificació. Davant la Gramenet “B”, amb la possibilitat de finalitzar la jornada de dissabte com a segon classificat, el conjunt lloretenc no va ser capaç de treure el partit endavant, tot i merèixer alguna cosa més amb una bona segona meitat. Però el partit dura 90 minuts i en els primers 45 va ser la Grama qui va trobar el camí correcte per marxar al descans amb un 0-2 que resultaria clau per a endur-se els tres punts de Lloret de Mar. Com a nota positiva tenim el debut de Chema Aguilera, que després d’un petit pas pel Palamós ha tornat amb el conjunt selvatà i va gaudir de tota la segona part en aquesta jornada.

Dos canvis en l’alineació respecte l’onze del passat cap de setmana a Sant Cugat. Dani Pecci va recuperar la titularitat a la davantera, així com Marc Ribas, que va recuperar el seu lloc en la línea de mitjes puntes.

No va ser bona, ni molt menys, la primera part que va jugar l’equip lloretenc. Tot i gaudir d’uns bons minuts inicials, poc a poc, la Gramenet va anar agafant terreny i es va fer el dominador de la pilota. Els visitants van crear constant perill a l’àrea d’un Gianni que, abans del minut 20, ja havia realitzat fins a tres intervencions en opcions clares de gol. Un servei de córner va suposar el primer gol en contra del Lloret, en una rematada de cap del davanter Edu Ranchal. Poc més tard, també després d’una jugada a la sortida d’un córner, tot va acabar amb el mateix protagonista rematant de cap i enviant la pilota al fons de la porteria, davant la impotència dels defensors lloretencs. A la represa, tot va girar i el Lloret es va mostrar molt més ambiciós i amb ganes de remuntar l’encontre. Als quatre minuts de la segona meitat, els visitants es van quedar amb un home menys, arran de l’expulsió de Gómez. Però, minuts després, va ser el Lloret qui va patir una expulsió, la d’Àlex Seco. Amb igualtat numèrica, eren els locals els únics dominadors del partit i les ocasions arribaven una darrera l’altra. Erik Mahillo, amb una pilota al pal, Kutxo amb un remat dins l’àrea i Bader i Marc Ribas, amb xuts des de la frontal van protagonitzar les accions més destacades. Però qui va retallar distàncies va ser Nuha, després de superar el porter rival Mir. Acte seguit, nova expulsió pel bàndol visitant. Blanque deixava al seu equip amb un home menys i el Lloret va buscar l’empat a la desesperada. Hi va mancar fortuna i, una jugada a la contra, va provocar una falta d’Ivi Sebastián dins l’àrea lloretenca, castigada amb penal i amb l’expulsió del migcampista local. Aznar va ser l’encarregat de llançar però Gianni va aturar el penal. Com a dada: al Lloret li han llançat tres penals en contra i tots tres han estat aturats per Gianni (dos a La Jonquera i un davant la Gramenet “B”). Amb molt nerviosisme per part dels dos conjunts va finalitzar el partit amb el resultat d’1-2.

Amb aquesta derrota, el Lloret finalitza la jornada amb els mateixos 11 punts. El proper partit pels de José Ángel Valero serà al camp de l’Avià. L’encontre es jugarà dissabte vinent, a partir de les 17.00h.

CF Lloret: Gianni; Poderoso, Marc Soler (Dani Rivas, 64’), Seco, Àlex Bertran (Chema, 46’); Ivi, Ángel (Erik Mahillo, 46’); Bader (Dani Cuerva, 82’), Nuha, Marc Ribas; i Pecci (Kutxo, 46’)

UD Gramenet “B”: Mir, Blanque, Martínez, Romero (Esteve, 76’), Pons (Estellés, 82’), Ruiz, Pedrola (Cabo, 83’), Gómez, Edu Ranchal (Aznar, 67’), Fernández i Pastells (Raúl, 62’)

Gols: 0-1 Edu Ranchal (23’), 0-2 Edu Ranchal (34’) i 1-2 Nuha (82’)

Àrbitre: Comella Gil. T.G.: als locals Gianni, Ángel, Poderoso, Ivi, Marc Soler i Bader, i als visitants Mir, Fernández i Martínez. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el visitant Gómez (49’), i per vermella directa els locals Seco (68’) i Ivi (94’), i Blanque (82’), jugador de la Gramenet.

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).