diumenge, 7 d’octubre del 2012

CF LLORET 2 - 1 CF MOLLET

Cop sobre la taula

Victòria del CF Lloret davant el CF Mollet en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. Els lloretencs van vèncer per 2-1 amb els gols de Nuha Marong i Dani Pecci, que van servir per donar la volta al gol inicial dels rivals, obra de Rubén Sánchez.

El Lloret va dormir com a líder de la Primera Catalana durant la nit de dissabte a diumenge. Això va ser gràcies a la victòria davant un Mollet que potser no va merèixer marxar de Lloret de Mar amb les mans buides. Els de José Ángel Valero, amb molt d’ofici i amb el punt de sort que li va faltar en encontres com el de La Jonquera o com el del Ripollet, van sortir reforçats i van aconseguir encadenar dues victòries consecutives. El Mollet, amb una gran primera part, va crear molts dubtes als lloretencs, que van resoldre en els darrers minuts amb un gol de Dani Pecci, que sembla recuperar el camí del gol després d’anotar també en la passada jornada davant el Guíxols. A banda del resultat, es va produir el debut oficial del jove Erik Mahillo. Pel que fa a la competició, tot i que l’objectiu marcat continua sent la permanència, aquest Lloret vol somniar i vol ser un dels equips referència de la categoria.

L’onze inicial de José Ángel Valero només va tenir una modificació respecte al que va vèncer la passada jornada al camp de l’AD Guíxols. Àlex Seco va ser titular en el centre de la defensa en detriment d’Àlex Lobo, que es va caure de la convocatòria.

Des del primer moment va quedar clar que el Mollet no venia de visita a Lloret de Mar i que el seu objectiu marcat de pujar a Tercera Divisió és totalment factible, vist el ritme que va aconseguir imposar en la primera meitat. Les ocasions van anar arribant però Gianni, amb una bona actuació, va mantenir als seus amb vida. Van ser els visitants qui es van avançar al quart d’hora de joc, gràcies a un gol de Rubén Sánchez, que va batre la porteria lloretenca amb una rematada acrobàtica. El 0-2 va poder arribar però els de Valero van fer el que semblava més complicat, arribar al descans amb l’empat. Així va ser, en una acció en la qual els jugadors del Mollet van demanar fora de joc en la rematada final de Nuha, que va ser l’autor de gol. L’àrbitre, Castro Sánchez, ho va veure clar i va donar el gol per legal. A la represa, amb un joc molt físic per part dels dos equips, les oportunitats de perill van escassejar i va ser el Lloret, en el tram final i a pilota aturada, qui es va endur els tres punts. Ivi Sebastián va servir una falta lateral que Dani Pecci, molt ben situat, va enviar al fons de la xarxa amb una rematada de cap que va superar al porter rival Egea (84’). En els últims minuts de partit, el Mollet, amb més cor que idees, va buscar l’empat a la desesperada però el Lloret es va defensar amb les dents i no es va deixar sorprendre.

Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 10. La propera jornada, els homes de José Ángel Valero es desplaçaran a Sant Cugat. Aquest enfrontament serà diumenge vinent, a partir de les 16.45h.

CF Lloret: Gianni; Xavi, Marc Soler, Seco, Àlex Bertran (Poderoso, 86’); Ivi, Ángel; Bader (Dani Cuerva, 57’), Kutxo (Pecci, 57’), Marc Ribas (Dani Rivas, 57’); i Nuha (Erik Mahillo, 82’)

CF Mollet: Egea, Ruiz, Bravo, Sánchez, Gil, Bernal, Arqués, Sánchez (Novo, 68’), Alcantara, Barón i Maillo (Caballero, 86’)

Gols: 0-1 Sánchez (15’), 1-1 Nuha (41’) i 2-1 Pecci (84’)

Àrbitre: Castro Sánchez. T.G.: als locals Seco, Nuha, Bader i Gianni, i als visitants Ruiz, Sánchez i Bravo.

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)