diumenge, 4 de novembre del 2012

CF LLORET 1 - 1 CP SAN CRISTÓBAL

El retorn de Cristian Cuerva

Empat in extremis del CF Lloret a casa davant el CP San Cristóbal, en l’encontre avançat a dissabte de la jornada 9 de la Primera Catalana. Els de José Ángel Valero van aconseguir l’empat en el minut 89, per mitjà de Cristian Cuerva. Els visitants es van avançar a la primera part, en el 8’, amb un gol de Rubén Ruiz.

La manca de concentració es paga cara en el món del futbol i més en una categoria com la Primera Catalana. Novament, una acció d’estratègia del conjunt rival, en aquest cas del San Cristóbal, va marcar i condicionar l’encontre dels lloretencs, que van anar a remolc durant tot el partit, a causa d’un matiner gol de córner. Una dada que posa els pels de punta en el vestidor diu que dels últims cinc gols encaixats pel Lloret, quatre d’ells han arribat des de un servei de cantonada. Com diem, això va ser decisiu en un partit on els selvatans van oferir una bona imatge a la primera part però van tornar a perdonar en excés en els últims metres. Els rivals van defensar-se amb les dents per tal de mantenir un 0-1 que els de Valero, finalment, van aconseguir igualar.

La novetat més destacada en l’alineació que va presentar José Ángel Valero la vam trobar a la porteria. Héctor Massanet va debutar oficialment amb la samarreta del Lloret en detriment del que venia sent el porter habitual, Gianni Cassaro. A més, va tornar Jordi Valls, Kutxo va recuperar un lloc en l’onze i Dani Rivas i Albert Batllosera van aconseguir la primera titularitat de la temporada.

La primera gran ocasió del partit va ser pels locals. Una jugada al contraatac va acabar amb una rematada de Marc Ribas que va aturar amb dificultats el porter Morales. La resposta del San Cristóbal va ser contundent, en forma de gol. En el minut 8, una jugada d’estratègia va suposar el 0-1 momentani. El gol va ser obra de Rubén Ruiz, que va superar Héctor Massanet, que no va poder fer res per evitar-ho. A partir d’aquí, els parroquials van decidir tancar-se i tot el domini de la pilota va passar a ser del Lloret, que ho va intentar per tal d’arribar, com a mínim, amb un empat al descans però hi va mancar fortuna de cara a porta. A la represa, els visitants van continuar amb la idea de mantenir el resultat, donar la iniciativa al Lloret i buscar jugades ràpides al contraatac. El 0-2 va poder arribar en dues accions en què el davanter Diop no va saber definir davant les sortides del jove Héctor. Els lloretencs van gaudir de poques opcions de gol. Al voltant de la mitja hora del segon temps, l’àrbitre Blasco Pastor va anul·lar, per fora de joc, un gol a Dani Cuerva. Però l’empat havia d’arribar i va ser gràcies a l’altre Cuerva. Cristian, que va disputar els seus primers minuts en aquesta temporada, va aprofitar un servei de falta per fer l’empat en el minut 89. Llançament magistral al pal contrari del porter. En el temps afegit, més control que riscos per finalitzar amb l’1-1.

Amb aquest empat, el Lloret es manté en l’onzena posició, amb 12 punts.  La propera jornada portarà als homes de Valero al camp de l’EC Granollers. Serà diumenge vinent, a partir de les 12.00h.

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Dani Rivas; Ivi, Ángel; Bader (Erik Mahillo (38’) (Cristian, 74’)), Batllosera (Àlex Lobo, 65’), Marc Ribas; i Kutxo (Dani Cuerva, 65’)

CP San Cristóbal: Morales, Serna, Muntada, Vega, Arjona, Lordán, Sánchez (Pérez, 87’), García, Diop (Ponsich, 71’), Ruiz (Hernández, 75’) i Torres (Soler, 14’)

Gols: 0-1 Ruiz (8’) i 1-1 Cristian (89’)

Àrbitre: Blasco Pastor. T.G.: als locals Marc Ribas i Jordi Valls, i als visitants Muntada, Vega, Sánchez, Diop, Ponsich i Serna.

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)