dilluns, 12 de novembre del 2012

EC GRANOLLERS 3 - 1 CF LLORET

No era el dia


El CF Lloret va caure derrotat al camp de l’EC Granollers per un marcador de 3-1, en l’encontre corresponent a la jornada 10 de la Primera Catalana. Miguel Jiménez va avançar als locals però Ivi Sebastián va igualar el marcador de manera momentània durant el transcurs de la primera part. A la represa, els rivals van resoldre amb els gols d’Oriol Vila, de penal, i Martí Batlle.

El Lloret segueix sense trobar el camí que el faci reviscolar per tal de tornar a la ratxa positiva de resultats. Diumenge, a Granollers, l’equip es va mostrar molt ambiciós i va realitzar un dels partits més seriosos dels que s’han disputat fins ara. Només els petits detalls i una nefasta actuació arbitral, per part de Pujol Cugat, van desestabilitzar el conjunt de José Ángel Valero. Els selvatans van disposar de bones oportunitats de gol però, de nou, hi va mancar encert enfront la porteria rival. Malgrat tot, seguint aquesta línia, resulta complicat dubtar que els resultats positius arribaran molt aviat en aquesta Primera Catalana que, una jornada més, ens mostra la seva igualtat i la dificultat de sumar punts com a visitant. Aquest cap de setmana, només un foraster ha aconseguit sumar els tres punts: el Cerdanyola, al camp del Sant Quirze.  

Tres canvis en l’alineació de José Ángel Valero respecte a la que va presentar en l’anterior jornada, en l’empat davant el San Cristóbal. Àlex Lobo en defensa, Cristian Cuerva en la banda dreta i Dani Cuerva en la davantera van ser les novetats. Héctor Massanet va repetir titularitat en la porteria i Chema Aguilera, en aquesta ocasió, va actuar com a pivot al costat d’Ángel Vadillo.

El Lloret va sortir amb les idees ben clares i amb una bona actitud en atac, sense renunciar al joc ofensiu. Fruit d’aquesta ambició van arribar les dues primeres grans ocasions del partit, totes dues pel conjunt de Valero. La primera, en un xut de Marc Ribas, a la mitja volta, que va obligar Rivademar a realitzar una intervenció de mèrit. Poc més tard, la segona, per mitjà d’un Dani Cuerva que no va estar encertat en el mà a mà amb el porter rival. El Granollers es va limitar a sortir amb velocitat al contraatac i mitjançant aquest potencial va aconseguir obrir el marcador gràcies a un potent xut de Miguel Jiménez, que va servir per posar el momentani 1-0. El Lloret va saber reaccionar a temps i va igualar el marcador gràcies a Ivi, que va estar atent a introduir dins la porteria una pilota refusada pel porter local, després d’un xut creuat de Dani Cuerva. Amb l’1-1 es va arribar al descans. A la represa, gols i polèmica, una combinació que va perjudicar al conjunt lloretenc i que va propiciar la derrota. Unes mans de Dani Rivas dins l’àrea del Lloret van ser sancionades amb penal i Oriol Vila no va perdonar davant el porter Héctor Massanet. A partir d’aquí, els de José Ángel Valero van posar la directa però no van tenir sort en els darrers metres. A més, l’actuació del col·legiat José Pujol Cugat va acabar alterant els ànims els jugadors, entrenadors i seguidors lloretencs. Chema Aguilera va marxar al vestuari abans d’hora, en ser expulsat per doble amonestació, i, fins i tot, va veure la targeta vermella el delegat de l’equip, Antonio Pérez. En l’últim minut del temps reglamentari, amb tot el Lloret buscant l’empat a la desesperada, el Granollers va sentenciar el partit amb una jugada al contraatac que va finalitzar Martí Batlle, amb el definitiu 3-1.


Amb aquesta derrota, el Lloret baixa a la dotzena posició i es manté amb 12 punts. La propera jornada, derbi gironí de la categoria davant el CF Peralada. Serà dissabte vinent i es podrà seguir des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, a partir de les 16.00h.

EC Granollers: Rivademar, Pinadella, Cifuentes, David Garcia (Bellavista, 80’), Galera, Oriol Vila, Adama, Enrich (Serrano, 50’), Miguel Jiménez (Batlle, 75’), Raga (Youssef, 78’) i Lucas (Ivan, 60’)

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Marc Soler, Lobo, Dani Rivas (Pecci, 87’); Chema, Ángel; Cristian (Nuha, 57’), Ivi, Marc Ribas (Erik Mahillo, 82’); i Dani Cuerva (Riky, 71’)

Gols: 1-0 Miguel Jiménez (25’), 1-1 Ivi (29’), 2-1 Oriol Vila (p.) (65’) i 3-1 Batlle (89’)

Àrbitre: Pujol Cugat. T.G.: als locals David Garcia, Galera, Cifuentes i Matito, i als visitants Cristian, Ivi, Dani Rivas, Lobo i Marc Soler. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Chema (72’). També va ser expulsat el delegat del CF Lloret, Antonio Pérez (78’).

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Granollers).  


(Imatges del partit: Diana Martínez)