diumenge, 23 de desembre del 2012

RELAT D'UNA EXPULSIÓ INVENTADA

L'àrbitre s'inventa una expulsió de Jordi Valls

El tram final del partit entre el CF Lloret i el CE Vilassar de Dalt va comptar amb un clar protagonista, l’àrbitre López Quintana. En el minut 88, el col·legiat de Barcelona va aturar el joc per expulsar el preparador de porters, Joaquín Álvarez, i per mostrar una targeta groga a Jordi Valls. La sorpresa pels lloretencs va ser veure, un cop redactada l’acta, que López Quintana s’havia inventat una altra amonestació pel propi Valls, en el mateix minut. Per ser exactes, l’acta indica que el lateral dretà va ser expulsat per doble amonestació en el minut 88, amb una groga per “traveta” i una altra per “protestar”, totes dues en el mateix minut.

Si això hagués estat així, Jordi Valls hauria vist la targeta vermella i no hagués pogut acabar el partit. El defensa lloretenc va finalitzar l’encontre sobre el terreny de joc i va ser el primer sorprès en conèixer la noticia de la seva “falsa expulsió”. Una errada a l’acta que no va ser l’única, i és que López Quintana va confondre Dani Cuerva amb Cristian Cuerva (Dani Cuerva va disputar la segona part i va rebre una amonestació, mentre que Cristian Cuerva no estava convocat i acumularà, per aquest fet, una groga en el seu compte).

¿Equivocació de l’àrbitre? El cas és que aquest greu error de López Quintana amb la “falsa expulsió” de Jordi Valls provocarà que el lateral dretà no pugui jugar la propera jornada al camp del líder, el Cerdanyola, si no s’accepta el recurs que presentarà el club. Tampoc ho podrà fer Àlex Lobo, que també va ser expulsat, però aquest de manera real.