divendres, 1 de febrer del 2013

ACTUALITAT: BAIXA D'ÚLTIMA HORA


La marxa d’Albert Batllosera

Ahir dijous, el Club de Futbol Lloret va patir la baixa d’Albert Batllosera, que jugarà al primer equip de l’EF Vidrerenca, del grup 16 de la Tercera Catalana. Els motius de la seva marxa no tenen res a veure amb cap mena de decisió tècnica per part de l’entrenador del Lloret, José Ángel Valero. Batllosera marxa a l’equip del seu poble, del qual ell és el coordinador esportiu del futbol base, per donar un cop de mà en un moment en què el conjunt vidrerenc es troba curt d’efectius.

Batllosera va arribar al CF Lloret provinent del CE Farners durant la temporada 2009/2010, quan l’equip jugava a l’antiga Primera Territorial, a les ordres de Lluís Ponsdomènech. Aquesta va ser la seva segona etapa, ja que en temporades anteriors també havia format part del conjunt selvatà. Com a jugador lloretenc, Batllosera va aconseguir dos ascensos. El primer, a la temporada 2006/2007, durant l’etapa de Fede Domínguez a la banqueta d’un Lloret que va aconseguir l’ascens a la Preferent Territorial, guanyant la promoció davant la Barceloneta. El segon, a les ordres d’Edu Urdiales, durant la temporada 2010/2011, quan l’equip va pujar a l’actual Primera Catalana. 

Ahir dijous, abans de l’inici de l’entrenament de la primera plantilla, Batllosera, que aquesta temporada era el tercer capità, es va acomiadar dels seus companys. El Club de Futbol Lloret li agraeix tots els serveis prestats durant aquests anys i li desitja molta sort en la seva nova etapa. Les reaccions i els bons comentaris no s’han fet esperar. Per exemple, Marc Soler, capità de l’equip, a través del seu compte de Twitter, va dedicar unes paraules al seu ex-company, al qual considera “un bon jugador, un gran company i una millor persona, un autèntic 10”.

Gràcies, Albert, i molta sort!