divendres, 8 de febrer del 2013

ACTUALITAT

Jaume Prado, nou secretari tècnic del CF Lloret


El que va ser durant tres temporades porter i capità del CF Lloret, Jaume Prado, torna a la disciplina del club. Ho farà des del rol de secretari tècnic, una figura que fins ara no havia existit en l’organigrama de l’entitat lloretenca, per ajudar i assessorar en la direcció esportiva. Prado, que va deixar la pràctica del futbol per dedicar-se al món de la representació, viurà la seva primera experiència des d’aquesta vessant.

El nou secretari tècnic, que ja s’ha reunit amb els membres del cos tècnic i, també, amb els jugadors, creu que “el Lloret no es pot permetre el luxe de perdre una categoria que va costar tant d’aconseguir”, i assegura tenir “plena confiança en José Ángel Valero per assolir l’objectiu de la permanència a la Primera Catalana”. Prado ha explicat que la seva funció consistirà en “servir de suport al cos tècnic, assessorar l’equip en diferents afers i ser l’enllaç entre els entrenadors i els jugadors”.

Jaume Prado acompanyarà l’equip en entrenaments i partits. El proper enfrontament del CF Lloret serà dissabte, dia 17, a partir de les 12.00h, al camp del CF Ripollet.