dilluns, 4 de febrer del 2013

CE FARNERS 2 - 0 CF LLORET

Amb vuit és molt difícil

El CF Lloret va caure al camp del CE Farners per un marcador de 2-0. Francesc Guitart, a la primera part, i Óscar Almendros, de penal, a la segona meitat, van ser els autors dels gols. Els lloretencs van acabar amb vuit homes sobre la gespa, arran de les expulsions de Nuha, Lobo i Bader.

Es comencen a complicar seriosament les coses pel Lloret i el marge d’error, tot i que encara queden quinze partits per jugar-se, es fa cada vegada més petit. L’equip ocupa ja la penúltima posició. Això es degut a la derrota a Farners i, també, a les victòries dels rivals directes, i és que no ha estat, ni molt menys, una bona jornada pels lloretencs. Si ja de per si ha estat una setmana complicada a Lloret de Mar, les tres expulsions que va rebre el conjunt de Valero van servir per acabar sentenciant el tan esperat derbi selvatà de la Primera Catalana. La imatge d’un Lloret amb només vuit homes sobre el terreny de joc és el reflex de la situació que viu l’equip i que ha de començar a redreçar a les properes cites. Aquesta setmana de descans, en motiu del Carnaval, servirà per reflexionar i assenyalar quin és el camí a seguir per tal d’assolir l’objectiu marcat de la permanència.

Cinc canvis en l’equip titular, a causa de lesions i decisions tècniques. Jordi Valls va recuperar la titularitat, però ho va fer actuant com a lateral esquerrà. Àlex Lobo, Hèctor Cuenca, Dani Cuerva i Nuha Marong van ser les altres novetats de l’onze alineat per José Ángel Valero.

Va ser un partit on el Lloret va fer molt poc en atac i on el Farners va necessitar molt poc per aconseguir una victòria per 2-0. Els locals es van avançar en el minut 18, per mitjà del davanter Francesc Guitart, que va superar per alt el porter Héctor Massanet en la seva sortida. Malgrat el gol, els lloretencs van seguir en la mateixa línia, buscant la velocitat per les bandes i el joc directe amb Nuha. La millor oportunitat pels de Valero, en el primer temps, va ser en una doble ocasió precedida per un llançament de falta d‘Hèctor Cuenca. Però hi va mancar fortuna davant un encertat Carles Blanquera. En els primers minuts de la represa, una jugada personal de l’ex del Palamós Óscar Almendros va acabar amb un penal comés per Lobo, que suposar el que seria el definitiu 2-0. El propi Almendros va ser l’encarregat de transformar-lo, malgrat que Héctor va encertar la direcció del llançament. Va ser un cop molt dur pel Lloret i el pitjor encara estava per arribar. Tres minuts després del gol, Nuha va veure la segona groga, en una acció massa severa per part de l’àrbitre sabadellenc Horna Díaz. A aquesta expulsió, van seguir les de Bader (78’) i Àlex Lobo (84’). En inferioritat numèrica, els lloretencs es van defensar al límit, mentre que van gaudir de dues ocasions clares de gol, en accions de Kutxo i Dani Cuerva. No va arribar el gol i el partit va acabar amb una imatge que es complicada de veure, amb un equip, en aquest cas el Lloret, amb només vuit homes sobre la gespa.

Com deiem, aquest resultat fa baixar al Lloret al penúltim lloc de la classificació, amb 20 punts. La propera jornada, el Lloret jugarà al camp del cuer de la Primera Catalana, el CF Ripollet. Serà diumenge dia 17, a les 12.00h, després del cap de setmana de descans en motiu del Carnaval.

CE Farners: Blanquera, Padrós (Fajardo, 55’), Alonso, Romero, Guitart (Cañadas, 82’), Almendros, Solà (Rueda, 55’), Gusó (Romaní, 75’), Salas, Giró i Velasco (Artau, 77’)

CF Lloret: Héctor; Sergi, Lobo, Poderoso, Jordi Valls; Ivi (Cristian, 49’), Cuenca; Albert Marcos (Kutxo, 28’), Dani Cuerva, Riky (Bader, 73’); i Nuha

Gols: 1-0 Guitart (18’) i 2-0 Almendros (p.) (49’)

Àrbitre: Horna Díaz. T.G.: als locals Romero, Padrós, Fajardo i Salas, i als visitants Cuenca, Marc Soler, Poderoso, Jordi Valls i Kutxo. T.V.: expulsats, per doble groga, tres jugadors del Lloret: Nuha (52’), Bader (78’) i Lobo (84’).

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Santa Coloma de Farners).

(Imatges del partit: Diana Martínez)