dilluns, 18 de febrer del 2013

CF RIPOLLET 1 - 1 CF LLORET

Un bon punt... sempre que es guanyi al Guíxols

El CF Lloret va empatar (1-1) davant el CF Ripollet, en el duel que enfrontava als dos últims classificats de la Primera Catalana, en la seva jornada 20. Després d’una primera part sense gols, Kutxo va establir el 0-1, en el minut 47. En el tram final, el local Dani Medina va aconseguir l’empat (77’).

“És un resultat positiu, perquè no s’ha perdut fora i, a més, es manté la distancia amb un rival directe per la permanència”. “És un resultat negatiu, perquè no s’ha pogut vèncer al cuer de la competició i el Lloret continua situat al penúltim lloc de la Primera Catalana”. Són els diferents punts de vista i valoracions que es poden adoptar després de l’empat que els homes de Valero van aconseguir diumenge al camp del Ripollet. No podrem saber la consideració més encertada fins dissabte vinent a la tarda, quan el Lloret s’enfronti al Guíxols. Després, i segons quin hagi estat el resultat, es podrà afirmar si el punt de Ripollet és bo o si no ho és. Es tracta d’un empat que es va produir entre dos equips que viuen situacions complicades i el cert és que la sensació que va donar el rival dels lloretencs és que tenen molt més potencial que el que diu la classificació.

La novetat més destacada en l’alineació de José Ángel Valero la vam trobar a la porteria. Gianni va recuperar la titularitat en detriment d’Hèctor, que va veure el partit des de la banqueta. Però no va ser l’única modificació i és que les múltiples sancions van condicionar l’onze, molt diferent al del derbi davant el Farners. Marc Soler, Àlex Bertran, Ángel i Kutxo van sortir des de l’inici.

La primera part va ser molt igualada i tots dos equips van mostrar-se ambiciosos, sense renunciar en cap moment a l’atac. El Ripollet va disposar de dues bones oportunitats però el porter lloretenc Gianni va estar encertat amb dues mans que van evitar el primer gol local. La millor ocasió pels lloretencs va arribar per mitjà d’Ivi Sebastián. El migcampista es va quedar sol davant el porter Olavide i va ser un defensor rival qui, en última instància, va refusar la pilota sota els pals. A la represa, quan només s’havien jugat dos minuts, el Lloret va fer el 0-1. Riky, que va tenir una actuació destacada, va assistir Kutxo, que no va perdonar Olavide en el mà a mà. Un gol psicològic que va donar tranquil·litat als lloretencs i que va deixar molt tocat a un Ripollet que només va reaccionar mitjançant una acció d’estratègia que va suposar el que seria el definitiu 1-1. Va ser en el minut 77, en una falta diagonal que Dani Medina va enviar al fons de la porteria de Gianni. Els darrers minuts van ser de domini local i el Lloret va veure perillar l’empat en diverses accions on els davanters del Ripollet no van estar massa encertats de cara a gol.

És un punt que manté al Lloret al penúltim lloc de la Primera Catalana. La propera jornada, derbi gironí a casa davant l’AD Guíxols. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Ángel, Ivi (Xavi, 65’), Cuenca (Albert Marcos, 89’), Riky; Kutxo (Cristian, 60’) i Dani Cuerva (Erik Mahillo, 73’)

CF Ripollet: Olavide, Fortuny, Medina, Carreras, Serrano, Durán, Molina (Jerez, 60’), Galisteo (Casto, 60’), Torcal, Valero i Muñoz (Rosas, 75’)

Gols: 0-1 Kutxo (47’) i 1-1 Medina (77’)

Àrbitre: Guijarro Álvarez. T.G.: als locals Molina i Jerez, i als visitants Poderoso, Àlex Bertran, Ángel, Marc Soler i Cristian.

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Ripollet).

(Imatges del partit: Diana Martínez)