diumenge, 24 de març del 2013

CF LLORET 2 - 1 UE AVIÀ

Reacció amb emoció

Victòria amb remuntada inclosa del CF Lloret a casa davant l’UE Avià (2-1). Els visitants es van avançar per mitjà d’Oriol Martínez però Ángel Vadillo va fer l’empat. El gol de la victòria va ser obra d’Ivi Sebastián. Tres punts d’or que allunyen el Lloret encara més dels llocs de descens.

Es confirma tot allò que sospitàvem des de fa una sèrie de jornades: ha tornat el Lloret. Aquell equip que va destacar durant les primeres jornades del campionat ha reviscolat definitivament i dissabte, davant l’Avià, ho vam poder tornar a comprovar. L’equip de José Ángel Valero va haver de superar les múltiples dificultats que va presentar el conjunt avianès per sumar tres punts que serveixen per seguir escalant posicions i, mica en mica, deixar de mirar de reüll la zona baixa. Les posicions de descens directe ja es troben a sis punts. Un dels dos partits avançats a dissabte, de la jornada 25 de la Primera Catalana, va deixar emoció, ocasions de gol i bon joc en el Municipal de Lloret de Mar. El Lloret, davant un Avià que va vendre molt cara la seva derrota, va haver de patir per sumar la tercera victòria consecutiva com a local. Un triomf treballat que reforça encara més i que resulta la millor manera de marxar a aquestes mini-vacances de Setmana Santa.

Com ja acostuma a ser habitual, l’alineació de José Ángel Valero va comptar amb poques sorpreses. La sanció d’Hèctor Cuenca, per acumulació d’amonestacions, va obligar el tècnic a introduir una modificació. Marc Ribas va abandonar la davantera i va ocupar un lloc al mig del camp, fent parella d’interior amb Riky. Com a referència ofensiva, en aquesta ocasió, Nuha, que va recuperar la titularitat.

Molta igualtat a la primera part, pel que fa a la possessió de la pilota i a les opcions clares de gol. Tres per cada banda. Les primeres van ser per l’Avià, però no van arribar fins la mitja hora de joc. Oriol Martínez es va quedar sol davant Gianni però el porter lloretenc va estar encertat i va guanyar la partida. Poc després, Noguera va provar fortuna amb un xut desviat des de la frontal de l’àrea, de la mateixa manera que el veterà Sucias. Les millors ocasions pel Lloret van arribar en els darrers cinc minuts del primer temps. Marc Ribas, en dues ocasions, va obligar el porter visitant Coll a intervenir. També va poder obrir la llauna Sergi Ordóñez, amb una rematada de cap que va marxar fregant el pal. A la represa, els gols. L’Avià es va avançar en el minut 61. Oriol Martínez va aprofitar una pilota rebutjada dins l’àrea per fer el primer gol de la tarda. Però els lloretencs van saber reaccionar ràpidament. Dos minuts després, Ángel Vadillo, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, va fer l’empat. Cap dels dos semblava conformar-se amb l’empat. L’Avià, en el minut 75, va poder fer el segon però la sort va estar de cara pels locals i Sellarés va enviar la pilota al pal. La jugada va continuar de la millor manera possible pels selvatans. El contraatac va arribar a Kutxo que, dins l’àrea, va fer la passada de la mort per Ivi Sebastián. El jove migcampista, en el segon pal, no va perdonar i va fer el que seria el definitiu 2-1. En els darrers minuts, el Lloret va saber patir i aguantar el resultat davant els intents desesperats dels rivals.

Ja són 32 els punts que suma el Lloret, que acaba la jornada situat en l’onzè lloc. Després de les vacances de Setmana Santa els lloretencs es desplaçaran fins a Terrassa per jugar davant el CP San Cristóbal. Serà diumenge, dia 7 d’abril, a les 12.00h, des del Camp Municipal Ca N’Anglada.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran (Dani Rivas, 90’); Ángel, Riky (Bader, 56’), Marc Ribas (Pecci, 70’); Jordi Valls, Ivi i Nuha (Kutxo, 56’)

UE Avià: Coll, Pintó, Sánchez, Méndez, Sucias, Revilla, Sellarés (Cissé, 86’), Soler, Ruiz (Reyes, 62’), Martínez i Noguera

Gols: 0-1 Martínez (61’), 1-1 Ángel (63’), 2-1 Ivi (75’)

Àrbitre: Padrós Baciero. T.G.: als locals Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Gianni i Kutxo, i als visitants Sucias, Soler i Sánchez.

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)