dilluns, 4 de març del 2013

CF MOLLET 0 - 0 CF LLORET

Molt correctes

Empat sense gols entre el Mollet i el Lloret, en el partit corresponent a la jornada 22 de la Primera Catalana. Enfrontament entre dos rivals directes per la permanència que va comptar amb poques oportunitats de gol i on va prioritzar-se l’aspecte defensiu. Continua la lluita per no perdre la categoria.

Diumenge, al Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès es va poder veure dos equips que viuen situacions similars a la classificació i que van acabar obtenint un empat que ho deixa tot pràcticament igual, ja que cap dels equips immersos en la disputa per la preuada permanència ha estat capaç de guanyar. L’encontre, marcat pel bon ordre defensiu i les poques accions arriscades en atac van provocar un empat a cero que, possiblement, va deixar més contents a visitants que a locals però que tots dos conjunts podran fer bo si guanyen les properes cites.

Sembla que José Ángel Valero ha trobat una alineació titular. Una setmana més, poques variacions. Dos canvis, només, en l’onze inicial. Jordi Valls va recuperar la titularitat, tot i que ho va fer com a extrem dretà, i Bader, actuant com a interior va ser l’altra novetat. Ángel Vadillo va ocupar el lloc de Poderoso, sancionat, al centre de la defensa, mentre que Marc Ribas va ser la referència ofensiva.  

El partit va començar amb domini lloretenc, que va intentar sorprendre en el primer quart d’hora amb un joc molt directe que va posar en problemes als defensors locals. Però a mesura que van anar passant els minuts, els jugadors del Mollet es van animar i van voler la pilota molt més que en l’inici. Edgar Barón va ser l’home més actiu en atac per part dels locals, amb diverses internades per banda esquerra, que van acabar amb xuts que no van inquietar massa el porter lloretenc Gianni. El Lloret va disposar d’una falta de Marc Ribas i diverses pilotes penjades a l’àrea que, malauradament pels homes de Valero, no van tenir una bona finalització. A la represa, una tònica força semblant tot i que, amb el pas dels minuts, la intensitat va anar en augment. Això, però, no es va traduir en ocasions de gol i els dos porters van haver d’intervenir en comptades ocasions. L’entrada de Nuha al terreny de joc va aportar més velocitat a dalt, però els defensors locals van resoldre sense massa problemes. El Mollet, per la seva part, ho va intentar per mitjà de Néstor Turró, que va protagonitzar diverses accions individuals que tampoc van finalitzar-se amb eficiència. El partit es va trencar en els darrers minuts i tots dos equips van poder obtenir un triomf que, potser, no hagués estat merescut. Empat just i a seguir lluitant per mantenir la categoria.   

Amb aquest resultat, els lloretencs es mantindran a la tretzena posició, amb 25 punts. La propera jornada, els homes de José Ángel Valero rebran la visita del FC Sant Cugat. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Mollet: Cabaleiro, Aranda, Ruiz, Gómez, Díaz, Sánchez (Turró, 70’), Yustos (Gil, 62’), Alcantara, Barón, Forzinetti (Mur, 79’) i Fernández

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Ángel, Àlex Bertran (Kutxo, 73’); Cuenca, Bader (Nuha, 57’), Riky (Xavi, 80’); Jordi Valls, Ivi (Lobo, 82’) i Marc Ribas (Dani Rivas, 77’)

Àrbitre: Gurrera Farnós. T.G.: als locals Gómez, Díaz, Alcantara, Sánchez, Aranda i Gil, i als visitants Bader, Jordi Valls i Cuenca. T.V.: expulsat, per vermella directa, Fernández del Mollet (84’)

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès). Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de l’expresident de la FCF Antoni Puyol.