dijous, 7 de març del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - FC SANT CUGAT

No val aturar-se


Dissabte, a les 16.00h, s’obrirà la jornada 23 de la Primera Catalana amb el partit que jugaran el CF Lloret i el FC Sant Cugat. Els locals volen el segon triomf consecutiu a casa per tal de trobar l’estabilitat i la bona dinàmica de resultats al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, un escenari que ha vist volar massa punts. Els visitants, per la seva part, no veurien amb mals ulls l’empat, tot i que també necessiten la victòria per allunyar-se de la zona de descens. La Primera Catalana, en la seva part baixa, continua amb una igualtat màxima i això impedeix que hi pugui haver relaxació, ja que una derrota et pot condemnar de nou als llocs de descens.  

El partit en xifres

Tots dos equips arriben a la cita fora dels llocs de descens, tot i que el perdedor de l’enfrontament podria tornar a caure al final de la jornada. Els homes de José Ángel Valero, tretzens, sumen 25 punts, un menys que el conjunt entrenat per José Luis Duque, que en té 26 i es troba situat al dotzè lloc. Els lloretencs han sumat sis punts dels darrers quinze jugats, mentre que els vallesans només han pogut sumar un punt en els darrers cinc partits; i aquest punt el van sumar la passada jornada a casa davant La Jonquera (1-1), després de quatre partits consecutius perdent. El Lloret arriba després d’empatar (0-0) al camp del CF Mollet. En el partit d’anada: empat sense gols.    

Millora notable en l’aspecte defensiu

Un dels handicaps del CF Lloret, aquesta temporada, ha estat les facilitats que ha ofert en defensa, un fet que provoca que sigui el cinquè equip més golejat de la categoria (36 gols). Es tracta d’una situació que s’ha redreçat en les darreres jornades i no només pel que fa a la xifra de gols encaixats sinó per les sensacions. Els lloretencs s’han mostrat molt més compactes en els últims enfrontaments i no han concedit tantes ocasions de gol. A més, hi ha hagut una millora en la defensa de les jugades a pilota aturada, com es va poder comprovar al Germans Gonzalvo davant el Mollet.  

Marc Soler: “El Sant Cugat és un equip bastant treballat”

El capità de l’equip, Marc Soler, explica que “en teoria els partits que hem de jugar a casa es presenten més durs, però ho hem d’agafar amb una certa moral per tenir el nostre camp i la nostra afició”. També creu que davant el Sant Cugat les coses no seran fàcils ja que assegura que “és un equip bastant treballat i comptaven amb un parell de jugadors interessants: un bon migcampista i un davanter centre molt potent”. Soler creu que els vallesans “es vindran a defensar i a aprofitar les jugades a pilota aturada”.

L’àrbitre: De San Nicolás García

El Comitè Tècnic d’Àrbitres ha designat, per dirigir aquest enfrontament, el senyor Rafael De San Nicolás García, del Comitè del Penedès - Garraf. Serà el primer cop que aquest col·legiat arbitrarà un partit al CF Lloret. L’acompanyaran, com a assistents, els senyors Julián Haro Torrijos (Comitè del Penedès - Garraf) i José Melus Fierro (Comitè del Baix Llobregat).