dilluns, 18 de març del 2013

UD GRAMENET "B" 0 - 0 CF LLORET

Pas a pas

Empat sense gols en el partit que va enfrontar a l’UD Gramenet “B” i al CF Lloret (0-0), en un duel de rivals directes per la permanència. L’encontre va estar marcat per l’escassetat d’oportunitats de gol. És un punt positiu pel Lloret, tot i que la situació a la Primera Catalana continua molt igualada.

El Lloret de José Ángel Valero segueix mostrant una forta solidesa defensiva, amb una notable millora en aquest aspecte. Es va poder tornar a comprovar a Santa Coloma de Gramenet. Els lloretencs van cedir poques ocasions de gol i van comptar amb una gran col·locació sobre el terreny de joc. Els rivals van gaudir de comptades oportunitats per fer perillar l’àrea d’un Gianni que va aconseguir deixar el seu portal a zero per tercera jornada consecutiva. Aquest és un dels fets més destacats i de gran rellevància per haver aconseguit sumar nou punts dels últims quinze jugats, amb cinc partits seguits sense conèixer la derrota. La noticia negativa, l’expulsió d’Àlex Lobo, un càstig massa sever per part del col·legiat Pujol Cugat.

En aquesta ocasió no podem parlar de canvis en l’alineació. Per primera vegada en la temporada, José Ángel Valero va repetir el mateix onze inicial. Els onze homes que van sortir d’inici en la victòria per 1-0 davant el Sant Cugat van ser els escollits pel tècnic de Mataró, que sembla haver trobat un equip base en aquest important tram de competició.

El Lloret va sortir amb força i en el minut 5 del partit es va poder veure la millor ocasió visitant de la primera part. Ivi Sebastián, dins l’àrea petita, va rematar una centrada però el porter Adrià Mir va aconseguir aturar el xut. La Gramenet “B”, amb el pas dels minuts, va començar a assentar-se sobre el terreny de joc tot i que no va ser capaç de crear cap oportunitat clara de gol. Els lloretencs, per la seva part, ho van intentar amb xuts desviats des de la frontal d’Ángel Vadillo i Jordi Valls. A la segona meitat, el partit va guanyar en emoció i la Gramenet va començar a arriscar, malgrat que no va ser cap cosa desmesurada, ni molt menys. En el primer quart d’hora de la represa va ser el Lloret qui ho va intentar: Riky, amb un xut llunyà i, més tard, Ivi, que va obligar Mir ha tornar a fer una bona aturada. Però a partir d’aquí, els locals van gaudir de minuts d’inspiració que van provocar diverses intervencions de Gianni. La oportunitat més clara de la Grama va arribar després d’un córner, amb un potent xut de Llanes que va ser desviat pel porter lloretenc. A poc pel final, en el 89’, Àlex Lobo va ser expulsat per vermella directa, després d’una falta al mig del camp que va rebre un càstig massa dur per part de l’àrbitre. Els minuts del temps afegit, amb el Lloret en inferioritat, van estar marcats per les imprecisions i, tot i que la Gramenet va comptar amb una bona oportunitat, el partit va acabar amb el 0-0 inicial.

Amb aquest punt, el Lloret en suma 29 i baixa de l’onzena a la dotzena posició. L’UE Avià serà el rival de la propera jornada. Els de José Ángel Valero jugaran a casa. Serà dissabte, a partir de les 16.00h.

UD Gramenet “B”: Mir, Estellés, Esteve, Leal, Romero, Ruiz, Santiago, Hernández, Llanes, Barreto (Ondo, 54’) i Blanque (Mohamed, 46’)

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran (Dani Rivas, 84’); Ángel, Jordi Valls (Lobo, 74’), Cuenca; Riky (Nuha, 82’), Ivi i Marc Ribas (Kutxo, 77’)

Àrbitre: Pujol Cugat. T.G.: als locals Santiago, Estellés, Ruiz, Romero i Esteve, i als visitants Àlex Bertran, Cuenca, Kutxo i Dani Rivas. T.V.: expulsat, per vermella directa, el lloretenc Lobo (89’).

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Estadi IES Can Peixauet (Santa Coloma de Gramenet).