diumenge, 28 d’abril del 2013

CF LLORET 0 - 3 CD MONTCADA

Un maldecap anomenat Sergi Arranz

El CF Lloret va perdre davant el CD Montcada per un contundent 0-3, en el partit avançat a dissabte de la jornada 29 de la Primera Catalana. Sergi Arranz, a la primera part, va fer el 0-1. A la represa, els montcadencs van aconseguir dos gols més, per mitjà d’Àlex González i, de nou, de Sergi Arranz. Els lloretencs van acabar amb deu, arran de l’expulsió d’Àlex Bertran.

La tarda gris i freda de dissabte va acabar amb una clara derrota del Lloret davant un Montcada que s’ha distanciat a cinc punts i que va marxar de la comarca de La Selva amb tres punts vitals per certificar la seva permanència. La salvació dels lloretencs encara està pendent i tot indica que s’haurà de remar i amb forces per assolir aquest objectiu que s’ha tornat a complicar després de les dues derrotes consecutives que ha patit l’equip. La ratxa positiva de quatre jornades seguides guanyant com a local va quedar frenada davant un equip que va proposar tot el seu potencial ofensiu mitjançant un nom propi, el de Sergi Arranz, que va ser un autèntic malson pels defensors lloretencs. El què és el màxim golejador de la categoria, amb 22 gols, ja va fer un doblet davant el Lloret en el partit de la primera volta i, dissabte, ho va tornar a repetir.

Molts canvis en l’onze titular. Les sancions i lesions van provocar que l’equip inicial comptés amb diverses novetats. Héctor Massanet va repetir com a titular a la porteria, i homes com Edu Poderoso, Àlex Bertran i Riky Serralunga van recuperar la titularitat. A més, Xavi González va sortir des de l’inici, ocupant un lloc en el trivot del centre del camp.

La primera gran ocasió del partit va arribar abans de complir-se el primer quart d’hora de joc i va ser pel costat del Lloret. Àlex Bertran va servir una falta lateral que Ángel Vadillo, de cap, va rematar al travesser. El Montcada va respondre amb contundència, minuts després, amb el 0-1. Va ser en el minut 21, en una rematada de cap de Sergi Arranz, en jugada d’estratègia, a la qual no va arribar el porter Héctor, tot i la seva estirada. Els problemes no van arribar sols i és que José Ángel Valero va haver d’introduir dos canvis, en el minut 30, per les lesions de Sergi Ordóñez i Jordi Valls. En el seu lloc van entrar Álex Lobo i Albert Marcos. Abans del descans, el Lloret va poder empatar amb una acció de Xavi González, que va desviar el porter visitant Gerard Pujol. Durant el descans, el tècnic del Lloret es va veure obligat a fer un nou canvi. Héctor Massanet, lesionat, no va poder ocupar la porteria durant la segona part i va entrar Gianni Cassaro. Quan només s’havien jugat dos minuts de la represa, el Montcada, en una acció de córner, va fer el segon. L’autor va ser Àlex González, rematant de cap en el primer pal. El definitiu 0-3 va arribar en el minut 62, després d’una acció ràpida del Montcada que Sergi Arranz va finalitzar amb eficiència. A partir d’aquí, els de Jordi Salvanyà van poder augmentar el seu compte golejador, però també és cert que els lloretencs van gaudir de bones ocasions de Pecci i Kutxo per retallar distàncies. Els locals van acabar en inferioritat numèrica i és que Àlex Bertran va ser expulsat per vermella directa, en veure’s obligat a tallar una jugada en què tres jugadors rivals es plantaven sols davant el porter Gianni.

Aquesta derrota deixa els lloretencs situats a la dotzena posició, amb 36 punts. La propera jornada, els homes de José Ángel Valero es desplaçaran al camp del FC Sant Quirze. Serà diumenge vinent en un horari atípic i estrany, les 19.30h.

CF Lloret: Héctor (Gianni, 46’); Sergi (Albert Marcos, 30’), Marc Soler (Kutxo, 80’), Poderoso, Àlex Bertran; Ángel, Xavi, Riky (Dani Rivas, 80’); Jordi Valls (Lobo, 30’), Bader i Pecci

CD Montcada: Pujol, Carmona (Morera, 27’ (Cuéllar, 75’)), Pacheco, Martínez, Sánchez, Armengol (Martínez, 76’), Arranz, González, López, Bermúdez (Amador, 6’) i Alliaume (Marín, 61’)

Gols: 0-1 Arranz (21’), 0-2 González (47’) i 0-3 Arranz (62’)

Àrbitres: Liarte Pérez. T.G.: als locals Poderoso, Riky, Bader i Ángel, i als visitants Armengol, González i Amador. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el lloretenc Àlex Bertran (73’).

Incidències: Jornada 29 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).