dilluns, 22 d’abril del 2013

CF PERALADA 4 - 0 CF LLORET

Mala tarda a Peralada

Contundent derrota del CF Lloret al camp del CF Peralada, on va caure per 4-0. Els locals es van avançar molt d’hora, per mitjà de Robert Fernández. En el tram final del partit, Múrcia i Feixas, per partida doble, van sentenciar el partit. Els lloretencs, molt enfadats amb l’actuació de l’àrbitre Gómez Meneses, van patir les expulsions d’Hèctor Cuenca i el tècnic José Ángel Valero.

La ratxa de vuit jornades sense conèixer la derrota va quedar trencada diumenge a la tarda a Perlada. El derbi gironí de la jornada es presentava molt dur i així ho va ser. Els lloretencs, que van fer una bona primera part, però que es van desinflar a la segona, no van saber trobar el camí. A més, la polèmica no hi va faltar, de la mà de l’àrbitre Gómez Meneses, amb dues expulsions i tot una sèrie de decisions que no van deixar ningú indiferent. La nota positiva la va deixar el porter Hèctor Massanet, que va ser titular a causa de la sanció de Gianni Cassaro. El porter barceloní va oferir un autèntic recital de bones intervencions, malgrat encaixar quatre gols, i va tornar a demostrar que el Lloret compta amb una bona parella de porters.

Les sancions van condicionar l’equip titular de José Ángel Valero. Héctor va recuperar la titularitat a la porteria, de la mateixa manera que Bader i Kutxo en la part ofensiva de l’equip. Jordi Valls també va tornar a un onze que va comptar amb Ángel Vadillo com a central, acompanyant Marc Soler.

La primera part va comptar amb un autèntic maldecap pel conjunt lloretenc. El davanter local Robert Fernández va ser l’home que més perill va aconseguir portar a l’àrea d’Héctor. Precisament, Fernández va ser l’encarregat d’obrir el marcador quan només s’havien jugat nou minuts. Va ser en una acció per la polèmica, i és que els jugadors del Lloret van reclamar un control amb la mà d’un jugador del Peralada. Després d’un rebuig, Robert Fernández va fer el primer gol de la tarda. Però va gaudir de moltes ocasions més. El jove Héctor Massanet, però, va estar molt encertat en les seves intervencions i va mantenir amb vida a un Lloret que va fer un bon joc durant el primer temps i que ho va intentar amb accions de Marc Ribas i Bader, molt actius al llarg del partit. A la represa, el Peralada va ser el dominador de la pilota, tot i que els homes de Valero van sortir amb moltes ganes durant els primers minuts. Però aquesta empenta es va frenar en sec quan, en el minut 59, l’àrbitre Gómez Meneses va decidir expulsar Hèctor Cuenca, amb vermella directa, per protestar. Però no va ser l’única expulsió, i és que, minuts més tard, el col·legiat va mostrar la vermella al tècnic del Lloret, José Ángel Valero. Amb els lloretencs desorientats, a causa de la polèmica actuació arbitral, i amb un home menys, el Peralada va aprofitar tres perilloses jugades al contraatac, fabricades en els darrers minuts, per fer més gran el marcador al seu favor. Múrcia, amb el 2-0, i Feixas amb els dos últims gols, van tancar el partit.

El Lloret finalitza la jornada situat a la novena posició, amb 36 punts. La propera jornada, partit a casa davant el CD Montcada. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Peralada: Montero, Martí, Pastor, Mateo, Taleb, Arimany (Sánchez, 86’), Fernández (Soria, 77’), Barry, Vizuete, (Múrcia, 46’), Nierga (Oliva, 58’) i Salas (Feixas, 74’)

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Ángel, Marc Soler, Sergi; Cuenca, Ivi (Albert Marcos, 73’), Marc Ribas (Xavi, 71’); Bader (Lobo, 63’), Kutxo (Pecci, 69’) i Nuha

Gols: 1-0 Fernández (9’), 2-0 Múrcia (82’), 3-0 (Feixas (86’) i 4-0 Feixas (90’)

Àrbitre: Gómez Meneses. T.G.: als locals Nierga i Oliva, i als visitants Sergi, Ivi, Kutxo, Marc Ribas i Marc Soler. T.V.: expulsats, amb vermella directa, per part del Lloret, Cuenca (59’) i l’entrenador José Ángel Valero (78’).

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Peralada).