dilluns, 8 d’abril del 2013

CP SAN CRISTÓBAL 1 - 1 CF LLORET

Aguanten amb deu

Empat del CF Lloret en el Municipal Ca N’Anglada de Terrassa davant el CP San Cristóbal (1-1). Els lloretencs es van avançar per mitjà de Nuha (20’) però els locals van empatar gràcies a Ruben Soler (33’). Els homes de Valero van jugar durant més de vint minuts en inferioritat numèrica arran de l’expulsió de Bader.

I ja van set jornades sense conèixer la derrota. El Lloret continua escalant posicions amb l’efectiu mètode de les victòries a casa i els empats fora. Diumenge, davant el San Cristóbal, els lloretencs van provar de moltes maneres el trobar la tercera victòria lluny de casa però van marxar satisfets amb el punt aconseguit. Va ser un resultat positiu després de tot, i és que els selvatans van haver d’augmentar esforços en el tram final, quan van haver de jugar amb deu. Amb un arbitratge polèmic, el Lloret va comptar amb moltes oportunitats de gol, de la mateixa manera que el San Cristóbal. Aquest fet va provocar que els espectadors del Ca N’Anglada gaudissin d’un bon partit de futbol que va finalitzar amb un resultat que, de ben segur, servirà de molt a tots dos equips per seguir lluitant per allunyar-se dels llocs de descens.

Hèctor Cuenca i Bader van ser les novetats en l’alineació de José Ángel Valero, en detriment dels sancionats Edu Poderoso i Ángel Vadillo. Això va provocar que Jordi Valls tornés al lateral dretà i que Sergi Ordóñez ocupés un lloc al centre de la defensa amb Marc Soler.

La primera part va estar força animada i va comptar amb tot un seguit de bones oportunitats de gol. El Lloret va ser el dominador del joc en els primers vint minuts. Amb diferents xuts des de la frontal de l’àrea, els lloretencs van obligar a intervenir en diverses ocasions al porter Dani Del Río. El primer gol va arribar del bàndol visitant, en un xut creuat de Bader que va acabar introduint al fons de la porteria Nuha, en el segon pal. D’aquesta manera, el davanter del Lloret va firmar el que suposa el seu desè gol de la temporada. A partir d’aquí, va ser el San Cristóbal qui va agafar el pes del partit i va crear sensació de perill en accions a pilota aturada. En una d’elles va arribar el gol de l’empat. Minut 33, córner favorable al locals i Ruben Soler, després d’una sèrie de refusos dins l’àrea, amb pilota al travesser inclosa, va enviar l’esfèrica al fons de la porteria de Gianni. A la represa, quan només s’havia jugat un minut, nova pilota al travesser per part del propi Ruben Soler. El San Cristóbal va sortir amb força però, poc a poc, els lloretencs van recuperar la tranquil·litat. Però aquesta es va trencar en el minut 72, quan Bader va veure la segona targeta groga i el Lloret va haver d’aguantar el resultat en inferioritat numèrica. L’equip va cedir poques opcions de gol i es va arribar al final de l’encontre amb l’empat en el marcador.

El Lloret finalitza la jornada amb 33 punts, situat al novè lloc. La propera jornada, els homes de José Ángel Valero rebran al Granollers. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CP San Cristóbal: Del Río, Muntada, Lariño (Rubio, 52’), Vega (Santamaría, 79’), Hernández, Lordán, Ponsich (Aznar, 71’), García, Soler (Ruiz, 64’), Torres i Sánchez

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Marc Soler, Sergi, Àlex Bertran; Cuenca, Ivi (Dani Rivas, 88’), Bader; Riky (Xavi, 89’), Marc Ribas (Albert Marcos, 77’) i Nuha

Gols: 0-1 Nuha (20’) i 1-1 Soler (33’)

Àrbitre: López Jiménez. T.G.: als locals Soler, Rubio, Lordán i Hernández, i als visitants Sergi, Marc Soler, Riky i Jordi Valls. T.V.: expulsat el lloretenc Bader, per doble amonestació (72’).

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal Ca N’Anglada (Terrassa).