dijous, 11 d’abril del 2013

ELS TRES PUNTS ES QUEDEN A LLORET


L’intent frustrat de l’Avià


El CF Lloret mantindrà els tres punts del partit jugat i guanyat davant l’UE Avià (2-1). Tot i els intents dels avianesos per sumar els tres punts en els despatxos, mitjançant la impugnació de l’encontre, els lloretencs seguiran amb els seus 33 punts. El Comitè de Competició va anunciar la seva decisió, ahir a la tarda, d’acceptar el recurs presentat pels selvatans, que van demostrar, amb documents, que Dani Pecci podia ser alineat perfectament perquè no estava, la seva llicència, en estat de baixa mèdica.

D’aquesta manera ho va notificar l’òrgan competent de la Federació Catalana de Futbol:

“RESOLUCIONS ESPECIALS:

Desestimar la reclamació presentada pel club UE Avià tota vegada que el jugador del club CF Lloret, Sr. DANIEL PECCI DOMÍNGUEZ, no era de baixa mèdica per a la celebració del partit de la referència tal i com certifica la Mutualitat de Futbolistes i justifica documentalment el propi club denunciat.”

D’aquesta manera, l’UE Avià torna a perdre una reclamació més. Ja en van quatre, de perdudes, i és que en la present temporada el conjunt avianès ha intentat impugnar els següents partits:

UE Avià 1 - 2 CE Farners (Jornada 14)
UE Avià 1 - 4 CP San Cristóbal (Jornada 15)
CF Lloret 2 - 1 UE Avià (Jornada 25)
UE Avià 2 - 3 CF Ripollet (Jornada 26)

Totes aquestes reclamacions han estat desestimades en el seu moment.

Des del Club de Futbol Lloret ens felicitem per la decisió del Comitè de Competició, tot i que encara hi haurà un procés d’al·legacions, i ens alegrem que els punts que es van guanyar en el camp no s’hagin perdut en els despatxos. Són tres punts molt necessaris per un Lloret que segueix endavant en la seva lluita per la permanència, l’objectiu principal de la temporada.