divendres, 12 d’abril del 2013

LA JORNADA 27 DE LA PRIMERA CATALANA



HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Farners-Sant Cugat
- 16:00: Lloret-Granollers

DIUMENGE:
- 12:00: Mollet-Gramenet B
- 12:00: Ripollet-San Cristóbal
- 12:00: Masnou-Montcada
- 12:00: Vilassar-Horta
- 16:00: Cerdanyola-Sant Quirze
- 17:00: La Jonquera-Peralada
- 17:00: Guíxols-Avià

Nova jornada a la #1cat1. El Cerdanyola va aprofitar l'empat entre Farners i Horta per distanciar-se a onze punts. A la part baixa, el Ripollet va aconseguir una important victòria al camp de l'Avià, que continua amb la mala dinàmica. Aquesta setmana, derbi empordanès entre La Jonquera i Peralada a part d'altres partits directes. Per tant, jornada emocionant com sempre i que ens porta aquests partits:

La jornada començarà simultàniament a Santa Coloma de Farners i a Lloret de Mar. Al primer, els locals volen fer bo l'empat al Feliu i Codina davant un Sant Cugat que també va empatar l'últim partit jugat, aquest cas a la ZEM Jaume Tubau davant el Mollet. I a l'altre partit, el Lloret vol continuar allunyant-se de la zona baixa davant d'un Granollers que necessita els tres punts per acostar-se a la salvació.

Per diumenge, quedarà la resta de la jornada. El Mollet vol confirmar la seva millora davant d'un Gramenet B que vol sortir de la zona de descens. El Ripollet vol aconseguir la segona victòria consecutiva amb Fortuny a la banqueta contra el San Cristóbal, situat a la zona tranquil·la de la classificació. Per la seva part, el Masnou es vol col·locar-se en zona de promoció aquesta jornada, per això necessita que l'Horta perdi a Vilassar. Els masnovins juguen contra el Montcada, que arriba al duel després de perdre 0-2 davant del líder. I ja dit, l'últim partit a Vallmorena. El Vilassar vol mantenir-se allunyat de la zona perillosa davant d'un Horta que ha de guanyar per continuar en la zona de promoció una setmana més.

I a la tarda, els tres últims partits de la jornada. A la Bòbila, el Cerdanyola vol continuar una setmana més amb onze punts de diferència davant el segon. S'enfronta a un Sant Quirze que necessita els tres punts per acostar-se a la salvació. La Jonquera afronta el derbi empordanès davant del Peralada després d'empatar al camp del Granollers, i els visitants volen continuar allunyats de la zona de descens i acostar-se una mica a la part alta. I l’últim partit serà al Municipal Josep Suñer i Arxer. El Guíxols juga contra un Avià que vol trencar la mala dinàmica que arrossega des de fa unes quantes setmanes.

Joan Tura