dijous, 25 d’abril del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CD MONTCADA


Fer de Peralada només un petit accident


El CF Lloret ja està preparat per afrontar una nova jornada de la Primera Catalana. Serà la número 29, i és que només resten sis jornades pel final de la competició i encara hi ha moltes coses en joc. La permanència segueix sent l’objectiu pendent d’assolir i, ara mateix, els lloretencs es troben a una distancia de sis punts respecte del descens directe. Però els homes de José Ángel Valero no es poden adormir i menys encara amb el rival que visitarà el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar aquest dissabte, a les 16.00h. Es tracta del Montcada, un equip que a la primera volta ja va vèncer davant el conjunt selvatà per un resultat de 3-2. Els del Vallès Occidental, a més, compten amb el màxim golejador de la Primera Catalana, Sergi Arranz, amb 20 gols. Es preveu un partit molt interessant on el Lloret té l’objectiu de refer-se de la contundent derrota al camp del CF Peralada.

El partit en xifres

Només dos punts separen als dos equips. Mentre el Montcada és el vuitè classificat, amb 38 punts, el Lloret és novè, amb 36. La passada jornada, els lloretencs, amb la derrota per 4-0 a Peralada, van trencar una ratxa de vuit jornades seguides sense perdre. Els montcadencs, per la seva part, van trencar una dinàmica negativa de dues derrotes seguides, en superar La Jonquera per 1-0. Existeix molta igualtat pel que fa als registres golejadors, i és que el Lloret compta amb 38 gols a favor i 43 en contra, i el Montcada té 41 gols a favor i 42 en contra. En el Lloret - Montcada de la temporada passada, el resultat va ser de victòria local per 2-1.   

El Lloret vol allargar la ratxa de victòries a casa

Una victòria davant el Montcada suposaria el cinquè triomf consecutiu en condició de local. Els lloretencs volen seguir mantenint la fortalesa en què s’ha convertit el Camp Municipal d’Esports i per això serà molt necessari retornar al bon ordre defensiu. Davant el Peralada, es van concedir moltes ocasions de gol i es van arribar a encaixar quatre gols. A més, en l’aspecte ofensiu l’equip tampoc va tenir encert en els darrers metres. Per la cita, l’entrenador José Ángel Valero recuperarà als sancionats Gianni Cassaro, Edu Poderoso i Riky Serralunga. Per contra, l’equip perdrà dos dels homes més importants pel tècnic de Mataró, els migcampistes Hèctor Cuenca, expulsat amb vermella directa a Peralada, i Ivi Sebastián, que va veure la cinquena groga i complirà cicle.

Marc Soler: “Haurem d’estar atents”

El capità del Lloret, Marc Soler, després de la derrota a Peralada, assegura que “hem de continuar amb la mateixa actitud que teniem”. Sobre el Montcada, recorda que el partit d’anada, “va ser estrany”. Explica que “serà un rival difícil, ha estat durant tot l’any a les posicions capdavanteres”. A més, avisa que “tenen el màxim golejador de la categoria, Sergi Arranz, i haurem d’estar atents”. Sobre els punts necessaris per assolir la permanència, Soler creu que “en condicions normals amb 42 o 43 punts la cosa estaria feta, però en aquesta lliga tan ajustada jo crec que per estar tranquils hauríem de fer-ne 10”.

L’àrbitre: Liarte Pérez

Jordi Liarte Pérez ha estat l’àrbitre designat per dirigir aquest enfrontament de la jornada 29 entre el Lloret i el Montcada. Serà la primera vegada que aquest col·legiat dirigirà un partit del conjunt selvatà. Els seus assistents seran Sergio Manjón Villazala i David Rodríguez Carballas. Aquesta tripleta arbitral pertany al Comitè de Barcelona.