dilluns, 20 de maig del 2013

CE VILASSAR DALT 1 - 1 CF LLORET

Ja ho tenien

El CF Lloret deixa escapar la victòria en el temps afegit i acaba empatant a Vilassar de Dalt (1-1). Els lloretencs es van avançar, en la primera part, per mitjà de Kutxo, que va ser expulsat en l’inici de la represa. Els rivals van aprofitar la superioritat numèrica i van aconseguir empatar en el 93’, gràcies a un gol de Fuentes. Els homes de Valero hauran d’esperar a la propera jornada per a poder assolir la permanència matemàtica.

Els quatre minuts d’afegit van impedir als lloretencs assolir un triomf que hagués suposat la permanència (tot i que no del tot matemàtica, a causa d’un poc probable triple empat amb altres equips). El Vilassar de Dalt, que es jugava molt més que els lloretencs, van complicar les coses i molt, amb una segona part on el Lloret va haver de sumar esforços, en veure’s jugant durant més de 40 minuts amb un home menys. Els locals no van deixar d’assetjar la porteria de Gianni, que va tenir una actuació més que destacada. Malgrat tot, els selvatans continuen depenent de si mateixos i dissabte vinent poden certificar la seva permanència ja de manera matemàtica en el partit que jugaran davant el Cerdanyola, que ja ha assolit l’ascens a la Tercera Divisió. En aquesta jornada, per cert, la Gramenet “B” s’uneix al Ripollet, ja que també ha certificat el seu descens matemàtic a la Segona Catalana.

L’absència del capità Marc Soler va provocar que Ángel Vadillo actués com a parella de central amb Edu Poderoso. Aquesta va ser la novetat més destacada d’una alineació en què Ivi Sebastián va recuperar la titularitat després de la seva sanció. La resta de jugadors, els mateixos que van vèncer l’Horta la passada jornada. Com a curiositat, Riky es va convertir en el sisè home en lluir el braçalet de capità aquesta temporada, a causa de les baixes de Marc Soler, Àlex Bertran i Dani Cuerva, i la suplència de Jordi Valls.

El Vilassar va ser el dominador de la pilota en la major part del temps, mentre el Lloret es va dedicar a tenir un bon ordre tàctic, per sortir al contraatac amb velocitat. La primera gran ocasió del partit la va tenir Nuha, en un mà a mà que va guanyar el porter Cano. Els locals van buscar la profunditat per l’exterior i Hospital i Gómez, els jugadors de banda esquerra, van donar molts maldecaps durant la primera meitat. Però va ser el Lloret qui es va avançar en el marcador. Ho va fer en el minut 33, gràcies a Kutxo, que va aprofitar una assistència de Riky i no va perdonar en quedar-se sol davant el porter rival. El Vilassar va gaudir de bones oportunitats de gol però, unes vegades Gianni i altres vegades la mala punteria van fer que el marcador al descans fos de victòria visitant per 0-1. En l’inici de la segona part, els de Valero van rebre un gerro d’aigua freda: Kutxo va veure la segona amonestació i el Lloret es va quedar amb un home menys, en el minut 47. Els selvatans van haver de suar i de valent per aturar les continues ofensives locals. La figura de Gianni, a la porteria, va ser clau per arribar al 90’ guanyant i fer desesperar la graderia de Vallmorena, però el temps afegit va ser fatídic. Segurament en l’acció més complicada, el Vilassar va aconseguir el gol de l’empat, per mitjà del capità Fuentes, que va rematar en el segon pal. L’equip lloretenc ho tornarà a intentar el proper dissabte.

El Lloret finalitza la jornada en el novè lloc, amb 43 punts. La propera jornada, arriba el campió de la Primera Catalana al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els homes de José Ángel Valero s’enfrontaran al Cerdanyola. Serà dissabte, a partir de les 16.00h, en l’últim partit dels lloretencs com a locals.

CE Vilassar de Dalt: Cano, Fuentes, Gómez (León, 46’), De Frías, Rodríguez, Hospital, Almazán (Torremorell, 54’), Martín, Vives, Camps, Galeano

CF Lloret: Gianni; Xavi, Ángel, Poderoso, Dani Rivas; Riky (Lobo, 89’), Bader (Jordi Valls, 66’), Marc Ribas, Ivi (Erik Mahillo, 85’); Nuha (Pecci, 75’) i Kutxo

Gols: 0-1 Kutxo (33’) i 1-1 Fuentes (93’)

Àrbitre: Castro Sánchez. T.G.: als locals Torremorell, De Frías, Fuentes i Rodríguez, i als visitants Bader, Marc Ribas i Gianni. T.V.: expulsat, per part del Lloret, Kutxo, per doble amonestació (47’).

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Camp Municipal Vallmorena (Vilassar de Dalt).