diumenge, 26 de maig del 2013

CF LLORET 1 - 4 CERDANYOLA FC

Matemàticament salvats

El CF Lloret aconsegueix la permanència matemàtica, gràcies a la derrota del Granollers a Avià, tot i perdre per 1-4 davant el líder, el Cerdanyola. Nuha va avançar els locals, però els rivals van aconseguir quatre gols: Àngel Vadillo, en pròpia porta, Hassen, Ahufinger i De Melo. El Lloret seguirà, una temporada més, a la Primera Catalana.

Objectiu complert. Tot i que el clima i l’ambient no era ni molt menys de festa, a causa de la contundent derrota encaixada a mans del Cerdanyola, la victòria de l’Avià davant el Granollers es va rebre com una autèntica injecció de moral i tranquil·litat. L’equip està salvat, a falta d’una jornada, i els homes de Valero es desplaçaran el proper diumenge a Masnou amb els deures totalment fets. Aquesta va ser la millor noticia d’un dia gris, en un partit on el Lloret va perdonar massa i on el conjunt rival va mostrar molt més ofici. Malgrat tot, l’any que ve, els lloretencs seguiran a la Primera Catalana, després d’una temporada molt dura i plena d’entrebancs. Per cert, després d’aquesta jornada, el Sant Quirze s’ha sumat a la Gramenet “B” i al Ripollet i ja és nou equip de la Segona Catalana. Faltarà saber quin és el quart equip que perdrà la categoria: Sant Cugat, Granollers o San Cristóbal.

El tècnic, José Ángel Valero, va introduir diversos canvis en l’onze titular. En total, van ser tres les novetats i totes elles en la línia defensiva: Marc Soler, Àlex Bertran i Jordi Valls van recuperar la titularitat. A més, a la segona part, va tornar a jugar Sergi Ordóñez, després de superar la seva lesió.

Després de fer el passadís al campió de la Primera Catalana, tot semblava indicar que seria una tarda plàcida pel Lloret quan es va avançar en el minut 8. Un mal refús del porter rival Llaveria va ser aprofitat per Nuha, que va aconseguir el primer gol de la tarda. Però el Cerdanyola volia acabar la competició sense perdre cap partit com a visitant i es va posar mans a la obra. En el minut 22, una jugada d’estratègia va suposar l’empat, en una acció desafortunada per Ángel Vadillo, que es va introduir la pilota en pròpia porta en l’intent de refús. Els homes de José Ángel Valero, però, no es van quedar de braços creuats i van buscar la porteria rival. La millor ocasió abans del descans va arribar en una falta directa que Bader va estavellar al travesser. A la segona meitat, el Cerdanyola va sortir amb les idees més clares i va fer l’1-2 quan només s’havien jugat set minuts, gràcies a un gol de Hassen. No va ser el dia dels atacants lloretencs i és que la fortuna no va acompanyar de cara a porta. El Lloret va desaprofitar diverses bones ocasions de Nuha, Riky i Marc Ribas, que va enviar una pilota al pal. Al contraatac, els vallesans van sentenciar el partit amb dos gols més. L’1-3 el va fer Ahufinger, en el minut 84, i el definitiu 1-4 va ser obra de De Melo, en el temps afegit (93’).

El Lloret finalitza la jornada en la dotzena posició, amb 43 punts, i salvat matemàticament. La propera jornada, els homes de José Ángel Valero jugaran davant un Masnou que ha perdut en aquesta jornada davant La Jonquera (3-1) i que haurà d’anar a per totes si vol optar a jugar la promoció d’ascens a la Tercera Divisió. Aquest serà l’últim partit de la temporada. Es jugarà diumenge, a partir de les 12 del migdia, en una jornada amb horari unificat per a tots els partits.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls (Dani Cuerva, 80’), Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Ángel (Sergi, 69’), Riky, Ivi; Bader (Erik Mahillo, 57’), Marc Ribas i Nuha

Cerdanyola FC: Llaveria, Fernández, Ahufinger, Cuadras, Serrano (Izquierdo, 46’), De Melo, Hassen (Baena, 72’), Montilla, Romero (Fité, 57’), Gómez (Martínez, 61’) i Aguilar (Mellado, 75’)

Gols: 1-0 Nuha (8’), 1-1 Ángel (p.p.) (22’), 1-2 Hassen (52’), 1-3 Ahufinger (84’) i 1-4 De Melo (93’)

Àrbitre: Pinel Fernández. T.G.: als locals Bader, Ivi, Poderoso, Marc Ribas i Nuha, i als visitants Montilla i Serrano.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).