diumenge, 12 de maig del 2013

CF LLORET 2 - 1 AT. HORTA


Notable alt

Triomf vital del CF Lloret a casa davant l’Horta, per 2-1. Ángel Vadillo va avançar als lloretencs en el primer temps. A la represa, Nuha Marong va fer el segon i Xavi Molist va retallar distàncies. Els homes de Valero fan un pas de gegant per assolir l’objectiu de la permanència.

El xiulet final de l’àrbitre Tomàs López va suposar un alliberament de tensió a jugadors, cos tècnic i afició. El Camp Municipal d’Esports va tornar a respirar amb tranquil·litat i, malgrat que la permanència no és matemàtica i encara s’hauria de fer algun punt més, el reforç moral que suposarà la victòria davant l’Horta és immens. Aquest ambient d’alegria va arribar després d’un gran partit per part dels homes de José Ángel Valero, que van ratllar l’excel·lent, mostrant una de les millors cares que ha donat en aquesta temporada tan complicada. El Lloret va tenir ofici i va comptar amb seguretat en defensa i verticalitat, mobilitat i efectivitat en atac. El desgast físic va ser alt, i és que l’Horta va posar les coses molt difícils, a causa de la seva situació d’urgències per acostar-se al lloc de promoció d’ascens a la Tercera Divisió. El conjunt selvatà va saber aguantar i sumar tres punts que poden ser definitius.

Si les coses funcionen no hi ha motiu per canviar-les. Això és el que debia pensar José Ángel Valero, que només va fer dues variacions en l’onze titular, respecte l’alineació que va presentar a Sant Quirze la passada jornada: les sancions d’Ivi i Cuenca van fer que Bader i Kutxo recuperèssin un lloc en l’equip inicial.  

Un partit molt igualat i ple d’emocions, en especial en el segon temps. A la primera meitat, el Lloret va aconseguir marxar al descans amb el marcador a favor, després d’un gol d’Ángel Vadillo, que va ser un dels homes més participatius durant el primer acte. En el minut 26 va provar fortuna, sense sort, i en el 29’ va aconseguir l’1-0 momentani. El migcampista lloretenc va enviar al fons de la xarxa una bona assistència de Bader. Minuts més tard, els lloretencs van poder fer el segon, en una rematada de cap de Nuha, que va aturar el porter rival Britos. La represa es va iniciar amb una aproximació de l’Horta, amb un xut de Villegas, però el Lloret va sortir amb més força i decisió i va aconseguir el segon. Nuha va estar atent i va aprofitar una errada defensiva per plantar-se sol davant el porter visitant i firmar el seu tretzè gol en la present temporada. A partir d’aquí, l’Horta es va llançar descaradament a l’atac, fins i tot amb una defensa de tres, però només va poder retallar distàncies en el 76’, en una gran rematada de Xavi Molist, en el segon pal. Els locals es van defensar amb les dents i els canvis van aportar la intensitat necessària per mantenir el resultat final de 2-1. El partit va acabar amb polèmica, arran de l’expulsió del visitant Villegas.  

La propera jornada, desplaçament al camp del CE Vilassar de Dalt, on l’equip podria certificar la permanència matemàtica si aconsegueix la victòria i els resultats acompanyen. Serà diumenge, a les 12.00h.  

CF Lloret: Gianni; Xavi, Marc Soler, Poderoso, Dani Rivas; Ángel, Riky (Àlex Bertran, 86’), Marc Ribas (Erik Mahillo, 76’), Bader (Pecci, 62’); Nuha i Kutxo (Lobo, 62’)

At. Horta: Britos, Cussó (Villegas, 46’), Vall, Ezquerra, Esteve (Tejera, 58’), Tejero (Danounn, 67’), Fernández, Trives (Casar, 65’), Molist, Rubio i Solé (Novielli, 58’)

Gols: 1-0 Ángel (29’), 2-0 Nuha (57’) i 2-1 Molist (76’)

Àrbitre: Tomàs López. T.G.: als locals Kutxo, Bader, Nuha, Àlex Bertran i Poderoso, i als visitants Esteve, Vall, Molist i Britos. T.V.: al visitant Villegas, per doble groga (89’).

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).