dijous, 23 de maig del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CERDANYOLA FC


Un punt i la permanència serà matemàtica


El Lloret ho té a les seves mans. Dissabte, a les 16.00h, el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar rebrà al líder de la categoria, que la propera temporada jugarà a la Tercera Divisió. El Cerdanyola, que vol seguir amb la seva bona dinàmica fora de casa, on encara no ha perdut cap partit, no posarà les coses fàcils al conjunt lloretenc. Els locals buscaran sumar, com a mínim, un punt que faria matemàtica la salvació a la Primera Catalana. Si els homes de Valero no volen patir de valent en la darrera jornada, hauran de fer l’últim esforç i dedicar un resultat positiu a l’afició, que vol celebrar la permanència d’una vegada per totes.   

El partit en xifres

L’únic equip que té alguna cosa en joc és el Lloret, que lluita per la permanència matemàtica. El Cerdanyola és ja, des de fa algunes jornades, nou equip de la Tercera Divisió. Mentre els selvatans ocupen el novè lloc, amb 43 punts, els vallesans són primers, amb 67 punts. Tots dos van trencar la passada jornada una ratxa de dues victòries consecutives: el Lloret va empatar a Vilassar de Dalt (1-1), i el Cerdanyola va caure a casa davant La Jonquera (1-2). En el partit d’anada, victòria dels homes de José Ángel Valero per un resultat d’1-2

Últim partit de la temporada a casa

Dissabte, el Lloret jugarà el seu darrer partit com a local. Ha estat un any complicat però els jugadors saben que hi ha un sector que ha estat fidel en els partits jugats a casa. I dins d’aquest sector fidel, hi ha un altre grup que també ho ha estat, de fidel, en els partits que l’equip ha jugat com a visitant. És el moment per a que l’equip agraeixi aquest suport amb la permanència matemàtica. La força del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar ha de servir d’impuls per tal de superar el Cerdanyola. Per aquest enfrontament, José Ángel Valero recuperarà el sancionat Àlex Bertran i el lesionat Sergi Ordóñez. 

Jaume Prado: “Ho tenim molt ben encarat”

El secretari tècnic de l’equip, Jaume Prado, es mostra optimista amb la situació i creu que “això està coll avall”. Explica que “sí que és cert que no ens podem relaxar i hem de fer el punt que ens falta. Si estem confiats que els perseguidors faran sis punts de sis i no confiem en què el Lloret farà un punt de sis... malament”. Sobre el fet d’enfrontar-se als primers classificats, hi veu la part positiva i assegura que “no estaran tan motivats com ho podrien estar si es juguessin alguna cosa; si el nostre equip està bé, no em preocupa”. Prado creu que “si algú ha de posar el ritme, la intensitat i el compromís dins del camp, dissabte, és el Lloret”. Afegeix que “ho tenim molt ben encarat, veig poc probable que els altres equips sumin els sis punts”.

L’àrbitre: Pinel Fernández

David Pinel Fernández, el mateix àrbitre que va dirigir l’enfrontament davant el Cerdanyola en la primera volta, ha estat el designat per fer-ho en aquesta segona volta. Amb l’arbitratge del tarragoní, els lloretencs van vèncer a La Bòbila per un marcador d’1-2. Amb ell hi seran presents, també del Comitè de Tarragona, els assistents Edgar Ramírez Hens i Francesc Roca Molné.