dijous, 2 de maig del 2013

LA PRÈVIA: FC SANT QUIRZE - CF LLORET


Una autèntica Final


Arriba la primera de les cinc finals que haurà de disputar el CF Lloret en busca de la salvació a la Primera Catalana. Només queden cinc partits, és a dir, quinze punts en joc que decidiran el futur de l’equip. Ara mateix, l’equip de José Ángel Valero es troba a només tres punts del descens i el calendari no és massa favorable, ja que, després d’aquest enfrontament davant el Sant Quirze, es jugarà davant l’Horta, el Vilassar de Dalt, el Cerdanyola i el Masnou. Tres d’aquests equips es troben a la part alta i dos d’ells (Horta i Masnou) amb el lloc de promoció d’ascens en joc. Aquest diumenge, els selvatans sortiran amb la intenció de sumar una victòria molt important en aquest tram final. L’horari del partit, inusual, sorprenent i estrany. Es jugarà a les 19.30h.  

El partit en xifres

El Sant Quirze - Lloret enfrontarà dos equips que es troben lluitant per la permanència. Els vallesans es troben situats a la catorzena posició, la que pot suposar un possible descens (pitjor cinquè), amb 33 punts. Els selvatans, per la seva part, només es troben tres punts per sobre, situats al dotzè lloc. L’equip entrenat per Carles Franch arriba a la cita després de superar La Jonquera, a domicili, per 1-2. Els homes de Valero, per contra, venen de perdre dos partits de manera contundent (4-0 a Peralada i 0-3, en la passada jornada, davant el Montcada). En el partit d’anada, victòria lloretenca per 3-1. Mantenir el gol average també serà un factor important.   

Ivi i Cuenca per recuperar la confiança

Els dos últims partits han provocat que torni el nerviosisme i la preocupació de veure’s molt a prop, un altre cop, de la zona de descens. L’equip vol recuperar la confiança que el va portar a aconseguir, no fa massa, una ratxa positiva de vuit partits sense conèixer la derrota, una fita molt complicada d’assolir en aquesta Primera Catalana. Per jugar davant el Sant Quirze, José Ángel Valero podrà disposar de dos dels homes més utilitzats en el centre del camp i que es van perdre el partit davant el Montcada per sanció: Ivi Sebastián i Hèctor Cuenca. Per contra, el tècnic perd Àlex Bertran, per sanció, i Jordi Valls i Sergi Ordóñez per lesió.

Marc Soler: “Necessitem la victòria com el menjar”

El capità de l’equip, que es va mostrar sorprès pel canvi d’horari, ha parlat del Sant Quirze. “Recordo que era un equip que tenia un bon tracte de la pilota” i destaca al jove Marçal Lladó, “un molt bon jugador amb bon toc a pilota aturada”. Soler creu que “serà un partit complicat” i afegeix que “nosaltres fora necessitem la victòria com el menjar i hem de fer tot el possible i més per superar aquest partit i tirar endavant”.

L’àrbitre: Puentes Senan

Leminyer Josep Puentes Senan, aquest és el nom de l’àrbitre designat per dirigir l’enfrontament de diumenge entre el Sant Quirze i el Lloret. Pertany al Comitè de Tarragona i serà el segon partit que dirigirà al conjunt lloretenc en aquesta temporada. Ja ho va fer en el partit de la primera volta al camp del Sant Cugat, on els homes de José Ángel Valero van aconseguir un empat (0-0). Amb ell hi seran els assistents, també tarragonins, Juan Manuel Varo López i Daniel Cañabate Matas.