dilluns, 3 de juny del 2013

CD MASNOU 2 - 0 CF LLORET

Una derrota per acabar

El Lloret finalitza la temporada amb una derrota per 2-0 al camp del CD Masnou. Marcelo Luna va avançar els locals en el minut 33; a la repressa, en el 56’, el mateix Luna va tancar el partit amb el segon gol.

Per sort, no hi havia res en joc i els homes de José Ángel Valero van poder afrontar l’últim partit de la temporada sense nervis. La permanència matemàtica ja estava assegurada i qui havia de córrer de valent era, en tot cas, el Masnou. El conjunt masnoví es jugava l’últim cartutx per entrar en la segona plaça, que dóna accés a jugar la promoció d’ascens a la Tercera Divisió. La victòria, juntament amb la derrota de La Jonquera a Santa Coloma de Farners (2-1), va beneficiar el Masnou, que va aconseguir el seu objectiu. En aquesta jornada, a més, es va decidir l’última plaça de descens directe i aquesta ha anat a parar al Sant Cugat, després de la seva derrota a Sant Quirze i de l’empat sense gols en el Granollers - San Cristóbal, un resultat que servia a tots dos equips per assolir la permanència.

Tot i tenir els deures fets, el Lloret va sortir a guanyar i així ho diu l’onze titular que va proposar el tècnic José Ángel Valero. Només dues novetats: Héctor Massanet, que va substituir Gianni Cassaro, que no va poder jugar a causa d’unes molèsties, i Sergi Ordóñez, que va recuperar la titularitat.

El Masnou va oferir poc bagatge ofensiu, tot i jugar-se molt en aquest partit. Els masnovins van rendibilitzar quasi al màxim les seves ocasions de gol. Passada la mitja hora de joc, Marcelo Luna va enviar al fons de la xarxa, amb una rematada de cap, una jugada combinada dels locals. El resultat al descans va ser d’1-0. A la represa, el Masnou va fer el segon i va deixar el partit pràcticament sentenciat. L’autor del segon gol va ser, de nou, Marcelo Luna, que va aprofitar una errada defensiva. El Lloret va disposar d’una gran ocasió per retallar distàncies però Dani Cuerva va estavellar la pilota al pal. També Nuha va poder fer el seu quinzè gol però hi va mancar fortuna i el partit va finalitzar amb el marcador de 2-0.  

Amb aquest resultat de derrota, finalitza la temporada pel CF Lloret. Els homes de José Ángel Valero queden classificats en el tretzè lloc de la Primera Catalana, amb 43 punts.  

CD Masnou: Peinado, Ciurana, Nieblas, Reina, Bosch, Nisa, Blasco (Nakatani, 75’), Sánchez (Bach, 75’), Gallart (Zarzuela, 79’), Luna (Baena, 65’) i Vidal (Ortega, 89’)

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls (Lobo, 53’), Marc Soler (Dani Rivas, 53’), Poderoso, Àlex Bertran (Xavi, 53’); Sergi, Ángel (Dani Cuerva, 60’), Riky (Kutxo, 46’); Ivi, Marc Ribas i Nuha

Gols: 1-0 Luna (33’) i 2-0 Luna (56’)

Àrbitre: Barón Ajenjo. T.G.: als locals Ciurana, Gallart, Nieblas, Baena i Reina, i al visitant Lobo.

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (El Masnou).