divendres, 12 de juliol del 2013

ACTUALITAT

Tossa de Mar acollirà el Torneig Triangular Selva Marítima


Des de fa uns anys, una de les cites més destacades del calendari de pretemporada del CF Lloret és el Torneig Triangular Selva Marítima. Enguany, es celebrarà a Tossa de Mar, diumenge 25 d’agost. L’hora encara està pendent de confirmar-se.

Es tracta d’un torneig triangular on hi participen els tres equips de La Selva Marítima, el CF Lloret, de la Primera Catalana, i el CD Blanes i l’UE Tossa, de la Tercera Catalana. Els partits són d’una part de 45 minuts, i juguen tots contra tots, és a dir, un total de dos partits. El conjunt lloretenc ha estat el guanyador d’aquest torneig en les tres darreres edicions i en aquesta ocasió voldrà revalidar el títol de campió de La Selva Marítima. En la passada pretemporada, el triangular es va disputar en territori blanenc i el Lloret es va imposar guanyant els dos partits per la mínima, amb un gol d’Ivi Sebastián davant el Tossa i un gol d’Albert “Kutxo” davant el Blanes.  

(Foto de Vicenç Gascons, on podem veure Àlex Bertran recollint el trofeu de campions en l’última edició disputada a Tossa de Mar.)