dilluns, 26 d’agost del 2013

RESUM DE LA DOBLE CITA

Un cap de setmana estrany

El CF Lloret va afrontar aquest cap de setmana dues cites, per tal de seguir endavant amb la seva preparació. Dissabte, a Tordera, l’equip va empatar (2-2) i diumenge, a Tossa de Mar, els homes d’Edu Urdiales van proclamar-se vencedors, per quart any consecutiu, del Triangular Selva Marítima. Van ser dos dies on el Lloret no es va mostrar contundent en defensa i on no va tenir encert de cara a gol. L’equip lloretenc necessita millorar, però Urdiales ja treballa per trobar el camí correcte.

Falta de punteria i errades defensives a Tordera (2-2)

El partit amb motiu de la Festa Major de Tordera va finalitzar amb el resultat d’empat. La tarda plujosa va deixar un partit amb diverses fases. El Lloret es va avançar passat el primer quart d’hora de joc, en un córner servit per Ivi Sebastián que Àlex Lobo va rematar al fons de la porteria. En aquest primer temps, l’equip va generar moltes ocasions de gol però no va saber materialitzar-les. Al segon acte, dues errades defensives, en contraatac i a pilota aturada, van provocar la remuntada momentània del Tordera. En el minut 70, però, Hèctor Cuenca va fer el que seria el definitiu 2-2.

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Sergio, Poderoso, Dani Rivas, Ángel, Ivi, Xavi, Arnau, Brian i Agi
També van jugar: Poderoso, Cuenca, Chamizo, Cristian, Riky i Peke

Gols: 0-1 Lobo (16’), 1-1 (51’), 2-1 (55’) i 2-2 Cuenca (70’)

Incidències: Quart partit amistós de pretemporada. Camp Municipal (Tordera).

Campions del Selva Marítima per quarta vegada consecutiva

CF Lloret 1 - 1 Blanes Atlètic

La desena edició del Selva Marítima va comptar amb diversos imprevistos d’última hora. El CD Blanes va decidir, a poques hores per la celebració del torneig, no presentar-se. El substitut va ser el Blanes Atlètic. L’altre imprevist és que el primer partit va començar amb retard, a causa de la no compareixença de la tripleta arbitral, que va provocar que un membre de la junta directiva de l’UE Tossa dirigís el partit de manera improvisada, a l’espera de l’arribada d’un àrbitre federat. No va ser un bon encontre pel Lloret, que va anar a remolc des del minut 4, quan l’exjugador lloretenc Manel García va plantar-se sol davant Gianni i va fer el primer gol del torneig. El Lloret va dur la iniciativa i va poder empatar des del punt de penal, en un llançament de Peke que va aturar el porter rival. Qui va aconseguir l’empat va ser Riky, després de resoldre amb eficiència dins l’àrea.

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran, Pol Gómez, Xavi, Erik Mahillo, Riky, Cristian i Peke
També van jugar: Sergio i Cuenca

Gols: 0-1 Manel García (4’) i 1-1 Riky (24’)

UE Tossa 2 - 3 CF Lloret

Després del segon partit entre Tossa i Blanes Atlètic, que va acabar amb victòria blanenca per 0-1, el Lloret va afrontar l’últim partit davant l’equip amfitrió. Només una victòria el podria fer campió del torneig. Per llavors, ja hi havia un àrbitre federat. Les coses no van començar massa bé. En el primer minut de joc, Jonathan Serrano, exjugador dels equips de base del CF Lloret, va fer el primer pel Tossa. Els lloretencs van buscar la reacció però es van trobar amb el segon gol dels locals. L’autor va ser un altre ex del Lloret, Albert Marcos. A partir d’aquí, l’equip d’Urdiales va anar per feina i va aconseguir la remuntada. El 2-1 va ser per mitjà de Sergio Ordóñez, mentre que el 2-2 va arribar des del punt de penal, obra d’Ivi Sebastián. Però aquest empat no era suficient i donava el torneig al Blanes Atlètic. El Lloret va ser ambiciós i va buscar la victòria fins al final. La va trobar en l’últim minut, en un servei de córner que Ángel Vadillo va rematar al fons de la xarxa, donant al seu equip la desena edició del Triangular Selva Marítima.

CF Lloret: Isma, Sergio, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran, Ángel, Cuenca, Chamizo, Erik Mahillo, Cristian i Peke
També van jugar: Ivi i Brian

Gols: 1-0 Jonathan Serrano (1’), 2-0 Albert Marcos (14’), 2-1 Sergio (21’), 2-2 Ivi (p.) (32’) i 2-3 Ángel (45’)

Incidències: Desena edició del torneig Triangular Selva Marítima. Camp Municipal (Tossa de Mar).

(Imatges: Diana Martínez)