dilluns, 23 de setembre del 2013

CE JÚPITER 2 - 1 CF LLORET

Un bon Lloret torna sense punts de La Verneda

El CF Lloret va perdre en el camp del CE Júpiter, per un marcador de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 3 de la Primera Catalana. Els d’Edu Urdiales van obrir el marcador a la segona meitat, amb un gol d’Agi, però els de Juanjo García, amb els gols de Jesús Martínez i Israel Medina, van remuntar el partit.

No va poder ser, la visita al camp d’un dels històrics del futbol català va suposar la segona derrota de la temporada. El Lloret, tot i que només s’han jugat tres jornades, encara no sap què és puntuar com a visitant malgrat que es va oferir una bona imatge. Els lloretencs es van mostrar seriosos en defensa i amb ambició, plantant cara a un dels equips punters de la categoria, que té com a objectiu retornar a la Tercera Divisió. El resultat de derrota va ser excessiu i l’equip selvatà va poder marxar del camp de La Verneda amb un bon resultat. Com a notes positives, el debut oficial de Brian Figliamonte amb el primer equip i el retorn d’homes com Àlex Bertran i Riky Serralunga.

Una primera part molt igualada
Poques ocasions i un joc poc precís, sense cap dominador clar de l’esfèrica. Així podríem resumir els primers 45 minuts, on el Lloret va comptar amb un bon ordre defensiu davant d’un Júpiter que no va aconseguir arribar amb massa perill a territori lloretenc. La millor opció pels locals va arribar per mitjà de Gerard Tejedor, amb un xut dins l’àrea ben desviat pel porter Gianni. Els homes d’Edu Urdiales van provar fortuna en accions a pilota aturada. L’ocasió més clara va ser en un servei de cantonada llançat per Ivi Sebastián, on Dani Cuerva va estar a punt de fer el primer, en una rematada de cap. Tot i així, el partit va arribar al descans amb l’empat a zero inicial.

El Júpiter s’aconsegueix refer del gol d’Agi
La segona meitat va començar de la millor manera possible pel Lloret. Agi va firmar el seu segon gol a la Primera Catalana, quan només s’havia jugat un minut de la represa. Dani Rivas va jugar llarg per Chamizo, que va cedir de cap, Lobo va provocar l’errada del defensor local i Agi va aprofitar que la pilota havia quedat morta per superar Padrós amb un potent xut. Però l’alegria va durar uns deu minuts. El Júpiter va aconseguir l’empat en una acció d’estratègia, en un córner tancat que va rematar en el segon pal Jesús Martínez. La remuntada local no es va consumar fins al tram final. En el minut 80’, Israel Medina va rematar de cap al fons de la xarxa una centrada de Cristian Fabregat i va fer el que seria el definitiu 2-1, un càstig massa sever pels lloretencs després del bon partit realitzat.

El Lloret acaba la jornada amb 3 punts, situat en el desè lloc. La propera jornada, arriba un altre rival amb aspiracions a l’ascens a la Tercera Divisió. Es tracta del Mollet. El partit es jugarà dissabte, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Júpiter: Padrós, Fabregat (Trenzano, 85’), Santolalla, Navarro (Serrano, 28’), Gómez, Martínez, Negro (Pereira, 68’), Tejedor (Medina, 74’), Bandeh, Bueno i Torremorell (Shimada, 85’)

CF Lloret: Gianni, Sergio, Lobo, Poderoso, Dani Rivas, Pol Gómez, Ángel, Chamizo (Peke, 58’), Ivi (Àlex Bertran, 81’), Dani Cuerva (Riky, 81’) i Agi (Brian, 68’)

Gols: 0-1 Agi (46’), 1-1 Martínez (55’) i 2-1 Medina (80’)

Àrbitre: Tomàs López. T.G.: als locals Fabregat, Gómez i Martínez, i als visitants Chamizo i Àlex Bertran.

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Camp de La Verneda (Barcelona).

(Resum de video: Barcelona Televisió)