dilluns, 28 d’octubre del 2013

CF PERALADA 2 - 2 CF LLORET

Ángel Vadillo, per fer justícia

El CF Lloret va empatar en l’últim instant del partit davant el CF Peralada (2-2). Els locals es van avançar per mitjà de Vizuete, en un llançament de penal (3’), i un minut més tard, va ser Bader qui va posar l’empat momentani, també des del punt de penal. A la represa, Sergio García va tornar a donar avantatge als empordanesos, però Ángel Vadillo, en el 94’, va aconseguir el definitiu 2-2.

Els homes d’Edu Urdiales van aconseguir trencar la imbatibilitat del Peralada a casa, on encara no havia deixat escapar cap punt. El Lloret va trencar totes les travesses i va realitzar el millor partit de la temporada fins al moment, després d’una sèrie de jornades amb massa dubtes. L’equip lloretenc va vorejar la perfecció tàctica en la primera part i va creure fins al final en la segona meitat. Fruit d’aquesta convicció, es va poder rescatar un punt en l’últim segon d’un partit on van passar moltes coses. Polèmica, penals i, fins i tot, baixa arbitral. Va ser un duel molt igualat i emocionant en una jornada negra pel futbol català i, en especial, per la Primera Catalana. Els equips de la categoria van donar l’adéu a Nil Marín, porter del Girona FC “B” que, malauradament, ens va deixar dissabte al matí, en un accident de cotxe.

Un Lloret tàcticament perfecte

Les coses no començaven bé pels selvatans. En el minut 3, unes mans totalment involuntàries d’Ángel Vadillo dins l’àrea van ser castigades amb un penal. Vizuete el va transformar i tot semblava complicar-se des de l’inici. Però no va ser així. Un minut més tard, mans a l’àrea del Peralada i penal a favor dels interessos lloretencs. Bader va ser l’encarregat de transformar la pena màxima amb un llançament ajustat al pal esquerre de la porteria de Montero. A partir d’aquí, va començar un nou partit on el Lloret va mostrar-se molt ben posicionat, guanyant les segones jugades i dificultant el joc dels rivals. Bader, de nou, amb un potent llançament de falta, Dani Cuerva en una rematada de cap, i Agi en diverses internades per banda dreta van gaudir de bones oportunitats, però hi va mancar fortuna.

L’empat havia d’arribar sí o sí

La segona part es va iniciar sense l’àrbitre principal, Ferrer Font, que no es trobava en bones condicions de salut per seguir dirigint el partit. L’assistent Serra Prat va fer de principal, deixant una banda sense linier, la de l’atac del conjunt local. El Peralada es va tornar a avançar en el marcador en una acció a pilota aturada, en una falta diagonal que va finalitzar Sergio García, amb un xut des de la frontal de l’àrea. Amb el 2-1 en el marcador, el Lloret va decidir llançar-se a l’atac i va buscar l’empat en tot moment. Van creure sempre i gràcies a aquesta fe, en el minut 94, una falta penjada a l’àrea va acabar amb la pilota en el fons de la porteria, després d’una sèrie de rebots. L’autor del gol va ser Ángel Vadillo, que va fer embogir la banqueta lloretenca i va fer justicia en el marcador, deixant el definitiu 2-2.

Amb aquest empat, el Lloret es situa dotzè, amb 8 punts. Dissabte vinent, partit a casa davant el CE Canyelles. Serà, com sempre, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Peralada: Montero, Pastor, Mateo, Chacón (Feixas, 51’), Gálvez, Vizuete (Martí, 66’), Barry, Cruz, Alforcea, García (Fernández, 89’) i Duran (Taleb, 51’)

CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Pol Gómez (Chamizo, 73’), Bader (Riky, 73’), Agi, Peke, Brian (Erik Mahillo, 66’) i Dani Cuerva (Jordi Valls, 82’)

Gols: 1-0 Vizuete (p.) (3’), 1-1 Bader (p.) (4’), 2-1 García (56’) i 2-2 Ángel (94’)

Àrbitre: Ferrer Font. T.G.: als locals Pastor, Barry, García i Feixas, i als visitants Pol Gómez, Bader, Agi, Peke, Sergio i Àlex Bertran, i l’entrenador lloretenc Edu Urdiales. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el segon entrenador del Lloret, Pere González (80’).

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Peralada). Es va guardar un minut de silenci en memòria de Nil Marín, porter del Girona FC “B”, que va morir dissabte en un accident de cotxe. La segona part va ser dirigida per l’assistent Óscar Serra Prat, per haver de necessitar assistència mèdica l’àrbitre principal, Martí Ferrer Font.