dijous, 24 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA: CF PERALADA - CF LLORET

Sense complexes

Diumenge, a les 17.00h, el CF Lloret disputarà el vuitè partit de la temporada. Després d’empatar (1-1) davant el cuer de la Primera Catalana, el Guíxols, aquesta setmana els homes d’Edu Urdiales es desplacen al camp del líder, el CF Peralada. Ho fan immersos en una petita mala dinàmica de resultats, després de tres partits sense conèixer la victòria, però amb la màxima ambició i amb la il·lusió de marxar de terres empordaneses amb els tres punts. No serà una gesta gens fàcil, i és que l’equip rival ha aconseguit guanyar sis dels set partits disputats fins ara i amb una dada destacada: només dos gols encaixats. Tot i així, l’equip d’Ignacio Castro arriba a la cita després de caure derrotat a Sabadell. Els lloretencs voldran refer-se de la contundent derrota encaixada a Peralada la temporada passada, amb una derrota per 4-0 i repetir el triomf de fa dos anys, quan els d’Edu Urdiales es van imposar per 1-2 amb un doblet d’Hèctor Cuenca.

Amb l’esperit de Cerdanyola

Per trobar un afegit d’optimisme, ens remuntem a la temporada passada, en l’enfrontament corresponent a la jornada 16. El Lloret visitava el camp del líder, el Cerdanyola, que acabaria aconseguint l’ascens a la Tercera Divisió. Els lloretencs arribaven a la cita immersos en una important crisi de resultats i totes, o quasi totes les travesses donaven aquest partit per perdut. L’equip va vèncer per 1-2 en un gran partit. Esperem que es pugui tornar a repetir i que l’equip selvatà trenqui totes les travesses que, en principi, donen com a favorit al Peralada. Per aquest enfrontament, Edu Urdiales perd Marc Soler, per sanció, a causa de la vermella directa que va veure davant el Guíxols, però també per lesió. El capità lloretenc pateix un esquinç de genoll. Això provocarà que el tècnic torni a fer canvis en la defensa.   

Edu Urdiales: “Sempre anem a guanyar”

L’entrenador, Edu Urdiales, es mostra ambiciós de cara al partit davant el Peralada. “Nosaltres sempre anem a guanyar”, assegura, i explica que “hem de fer el nostre partit, tenir clar el camp on anem, que és molt diferent del nostre, i hem de ser llestos i no arriscar en segons quines jugades. Podem guanyar el partit, però dependrà de com estem nosaltres”. Urdiales avisa que “el Peralada és un equip amb molts recursos, amb un bon pressupost, però nosaltres ho hem d’igualar amb la il·lusió”. En la mateixa línia, el jugador Dani Rivas, creu que “serà un partit complicat, el Peralada està allà per mèrits propis i té un molt bon equip”. “Hem de sortir sense pressió i a fer el nostre partit. Ara la situació és més delicada, però si estem junts, estem capacitats per guanyar qualsevol equip”, afegeix.

L’àrbitre: Ferrer Font

Designació del Bages per aquest derbi gironí entre selvatans i empordanesos. L’àrbitre escollit ha estat Martí Ferrer Font. Amb ell hi seran els assistents Wilson Freire Lema i Óscar Serra Prat, també del Comitè del Bages. En l’apartat de sancions, tots dos compten amb baixes importants per expulsions en la passada jornada. Per part del Lloret, com ja hem comentat, Marc Soler està sancionat, de la mateixa manera que Marc Vila per part del Peralada.