dilluns, 11 de novembre del 2013

CP SAN CRISTÓBAL 0 - 7 CF LLORET

Una golejada d’escàndol

Victòria per golejada del CF Lloret a Terrassa davant el CP San Cristóbal, en el desè partit de la temporada de Primera Catalana. Els lloretencs es van imposar per 0-7 gràcies a tres gols d’Agi, dos de Rubén “Peke”, un de Brian i un de Dani Cuerva.

Els homes d’Edu Urdiales van fer desaparèixer tots els dubtes pel que fa a l’aspecte golejador que havien aparegut arran de la poca efectivitat de l’equip davant el Canyelles. Doncs bé, set gols van ser els que el conjunt selvatà va fer a un San Cristóbal que va anar durant tot el partit sense una direcció concreta i que es va veure superat en totes les facetes del joc. Agi va ser un dels homes més destacats, i és que abans de la mitja hora de joc ja havia firmat un hat trick. Tampoc ens podem oblidar de Rubén Martínez “Peke”. El davanter va fer un doblet i a poc a poc comença a demostrar el perquè del seu fitxatge, amb bones actuacions i aportant gols a l’equip. En defensa, el Lloret va mostrar-se molt seriós. Gianni va estar molt segur en les accions en què va haver d’intervenir.

Agi va ser imparable

Segurament, ni el més optimista dels aficionats lloretencs que es van desplaçar a Terrassa podia imaginar el resultat que va aconseguir l’equip d’Edu Urdiales en el temps de descans. El Lloret no va dubtar i abans del primer quart d’hora ja guanyava per un marcador de 0-2. Tots dos gols van venir per mitjà d’Agi, en els minuts 10 i 11. Van ser dos cops seguits per un San Cristóbal que no va donar símptomes de recuperació en cap moment. Però Agi no es va conformar i encara va fer un de més, per fer embogir la banqueta visitant en el minut 26, amb el tercer. No van passar massa minuts més per veure el quart gol del Lloret. En el 33’, Rubén “Peke” es va sumar a la festa golejadora amb el primer dels dos gols que aconseguiria. El partit va arribar al descans amb el resultat de 0-4 i amb la sensació que el marcador encara podia fer-se més gran.

Més gols amb Brian, Cuerva i Peke

El fet de comptar amb quatre gols d’avantatge va donar molta tranquil·litat al Lloret i l’entrenador, Edu Urdiales, va poder viure, per fi, un final de partit sense nerviosisme. Al quart d’hora de la represa, Brian va aparèixer per firmar el seu primer gol oficial amb la samarreta del primer equip del CF Lloret. Era el 0-5 i encara quedava més de mitja hora per endavant. Urdiales va aprofitar per fer canvis i els homes de refresc encara van aportar molta més ambició, per tal de fer més gran el compte golejador. Els dos últims gols no van arribar fins al final. En el 85’, Dani Cuerva va fer el sisè i en el 88’, Peke va tancar la golejada amb l’escandalós 0-7 final.

Aquest triomf permet escalar posicions. El Lloret es desè, amb 12 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant l’EC Granollers. Serà dissabte vinent, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CP San Cristóbal: Casulleras, Rubio, Muntada, Medinilla (Prieto, 33’), Lamine (Diop, 33’), Arjona, Segura (Peón, 76’), Zaragoza, Sánchez, García i Rodríguez

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Sergio, Ángel (Erik Mahillo, 79’), Dani Rivas, Pol Gómez, Riky (Lobo, 79’), Agi (Dani Cuerva, 64’), Chamizo (Bader, 79’), Brian (Àlex Bertran, 70’) i Peke

Gols: 0-1 Agi (10’), 0-2 Agi (11’), 0-3 Agi (26’), 0-4 Peke (33’), 0-5 Brian (60’), 0-6 Dani Cuerva (85’) i 0-7 Peke (88’)

Àrbitre: Vidal Canal. T.G.: als locals Arjona, Zaragoza, Prieto, Sánchez i García, i al visitant Jordi Valls.

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal Ca N’Anglada (Terrassa). Es va guardar un minut de silenci, abans de l’inici, en memòria del porter juvenil de l’EF Gironès Sàbat, Adrià Vilamitjana.

(Imatges del partit: Diana Martínez)