dijous, 12 de desembre del 2013

LA PRÈVIA: FC GIRONA "B" - CF LLORET

Cal esborrar el pessimisme

Després d’una setmana de descans, a causa de l’aturada de la competició en motiu del pont, torna la Primera Catalana. El Lloret es desplaçarà fins a Vilablareix per jugar davant el Girona “B”, un dels equips que van aconseguir l’ascens de Segona Catalana en la temporada passada i que estan dominant la categoria amb autoritat. El partit es jugarà aquests diumenge, a les 12 del migdia. Ara per ara, els gironins se situen en el segon lloc de la classificació, amb 28 punts. Molt diferent és la situació dels lloretencs, que són catorzens, amb 12 punts. Els homes d’Edu Urdiales vénen de perdre, per 0-3 davant La Jonquera, mentre que els d’Arnau Sala van vèncer el passat diumenge en el partit que havia estat ajornat davant el Llefià (3-1).

La reacció no es pot fer esperar

Aquesta Primera Catalana no sembla tan boja com la de la temporada passada, en la què, ocupant llocs de descens, amb dues victòries seguides et col·locaves prop del grup capdavanter. Les distàncies cada vegada estan més marcades i l’equip lloretenc no es pot adormir en aquesta lluita per sortir de la part baixa. La dinàmica no és bona i ja són tres jornades consecutives amb resultats negatius. Tot i així, el cos tècnic i la plantilla es mostren optimistes per tal de redreçar la situació i poder estar, en uns mesos, ocupant una zona còmode de la classificació i poder assolir, al final de lliga, l’objectiu marcat de la permanència.

Eduard Coloma: “A Girona serà complicat, però esperem una altra actitud”

El president de l’entitat, Eduard Coloma, assegura que “tenim confiança, sabem que no és la millor posició però jo crec que tenim equip per estar més a dalt i per aguantar la categoria sense problemes”. Coloma reconeix que el moment és complicat però espera que, després d’aquesta jornada de descans, els jugadors tornin amb forces i amb una nova mentalitat. “Tenen tot el nostre suport. Sabem que a Girona serà complicat, però esperem una altra actitud”. Considera que l’objectiu és la permanència, tot i que creu que “l’equip tindrà la tranquil·litat que esperem tots”.

L’àrbitre: Rodríguez Ventura

Per primera vegada aquesta temporada, el Lloret es trobarà amb un àrbitre de la província de Girona. Serà Isaac Rodríguez Ventura, de Figueres. Estarà acompanyat pels assistents, també de Figueres, Marc Claparols Fabri i José Luis Santiago Company. En l’apartat de sancions, Edu Poderoso no podrà jugar. Se li ha imposat una sanció de dos partits per la seva expulsió per vermella directa en el partit de la passada jornada davant La Jonquera.