dijous, 16 de gener del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CFU LLEFIÀ


Tots junts

Arriba l’últim partit de la primera volta. El CF Lloret jugarà davant el CF Unificació Llefià, aquest dissabte, a les 16:00h. El Camp Municipal d’Esports serà l’escenari d’un duel entre dos rivals que es troben a cinc punts de distància. Els homes d’Edu Urdiales són setzens, amb 14 punts, mentre que els de Jordi Souto són onzens, amb 19 punts. En la jornada anterior, tots dos conjunts van perdre: el Lloret a Avià (1-0) i el Llefià a casa davant el Sabadell “B” (1-2). Però els rivals vénen de jugar aquest passat dimecres el partit pendent que tenien corresponent a la jornada 15. Van empatar davant el Mollet (1-1). Els lloretencs necessiten la victòria per començar a sortir dels llocs de descens i per evitar que els badalonins s’escapin a vuit punts.

Edu Urdiales tornarà a retocar l’equip a causa de les baixes

El partit davant l’Avià del passat diumenge no només va deixar el resultat negatiu de derrota sinó que va acabar amb les expulsions de Riky Serralunga i Pol Gómez. Cap dels dos podrà ser alineat aquest dissabte per un Edu Urdiales que també haurà de veure el partit des de la banqueta. El tècnic es veurà obligat, una jornada més, a variar el seu onze titular. Tot plegat, per poder recuperar el camí de la victòria, i més encara en condició de local. El Lloret no guanya a casa des de la jornada 4, amb un triomf per 3-2 davant el Mollet.

Marc Soler: “Confio en guanyar aquesta setmana”

El capità de l’equip, Marc Soler, explica que el Llefià és un equip “molt treballador i guerriller” i que té molt treballada l’estratègia. És per això que l’equip haurà d’estar molt concentrat per trencar la mala dinàmica en les accions a pilota aturada. Soler es mostra optimista. “Confio en guanyar aquesta setmana” i afegeix que “necessitem dues victòries per guanyar confiança i estabilitat, per poder jugar més relaxats”. El lloretenc considera que la situació preocupa però no creu que sigui alarmant perquè “queda tota la segona volta i les sensacions de l’equip en les tres últimes setmanes són molt bones”.

L’àrbitre: López Buendia

Carlos López Buendia, del Col·legi de Sabadell, ha estat el designat per dirigir aquest partit entre el Lloret i el Llefià. L’últim enfrontament dels lloretencs amb aquest àrbitre va ser durant la temporada 2011/2012, en una victòria per 4-0 davant el San Cristóbal. Els assistents seran Miguel Enriquez Expósito i Antonio Pinzano Rodríguez, també de Sabadell. En l’apartat de sancions, el Lloret compta amb múltiples casos: el Comitè ha sancionat Pol Gómez amb dos partits i Riky amb un, a més de Dani Rivas, que encara té quatre partits pendents. Per part del Llefià, cap sancionat.