dijous, 6 de febrer del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE JÚPITER


Toca confirmar el bon moment 

Arriba un històric aquest dissabte al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Arriba el Júpiter, que davant tindrà un Lloret que necessita seguir sumant i, a casa, ho ha de fer de tres en tres. Poc importa la situació dels dos equips en la classificació, els homes d’Edu Urdiales sortiran a per la victòria, per tal de fer bo el punt aconseguit a Vilassar de Dalt. Els rivals vénen de superar per 4-3 el Sabadell “B” a la Verneda i són quarts, amb 34 punts. Els lloretencs, per la seva part, ocupen la quinzena posició, amb 19 punts. El partit de la primera volta va ser molt disputat però els lloretencs no van poder aconseguir un resultat positiu i van caure per 2-1.

El Lloret, ara, a les 17:00h

Canvi d’horari pels partits com a local del CF Lloret. S’endarrereix una hora i, a partir d’aquest dissabte, es jugarà a les 17:00h. Es tracta d’una iniciativa destinada a comptar amb més presència de públic en l’inici dels partits, en un tram de competició en què el conjunt lloretenc necessita, més que mai, el suport dels seus seguidors. Aquest Lloret - Júpiter és una nova final i la victòria provocaria que l’equip aconseguís una confiança i una millora important en la classificació. Per afrontar aquest partit, Edu Urdiales recupera fins a tres sancionats: el capità Marc Soler, Àlex Lobo i Bader. Per contra, perdrà Cristian Cuerva, per acumulació d’amonestacions. Dani Rivas, per la seva part, afrontarà el seu últim partit de sanció, mentre que Ivi Sebastián, Albert “Kutxo” i Hèctor Cuenca segueixen endavant amb la seva recuperació.

Àlex Bertran: “Allà vam fer un molt bon partit”

El jugador Àlex Bertran recorda que, en el partit d’anada, “vam fer un molt bon partit, però ens van remuntar. Mereixíem un empat a La Verneda” i afegeix que “ara, tots aquests equips tornen i hem de tenir memòria del què va passar allà, de quina manera ens van guanyar i saber contrarestar el què tenen”. El lloretenc assegura que “amb pit i collons, i estant units, ho podem tirar endavant”. Respecte el canvi d’hora, Bertran explica que “a l’inici del partit, quan juguem els dissabtes a les 16:00h, hi ha poca gent, però a la mitja part ja hi ha força gent i també al final del partit. A veure si jugant una mica més tard hi ha més gent a l’inici”.

L’àrbitre: De San Nicolás García

Rafael De San Nicolas García és l’àrbitre designat per impartir justícia en aquest Lloret - Júpiter. Prové del Col·legi del Penedès-Garraf. L’última vegada que aquest àrbitre va dirigir un partit dels lloretencs va ser en la passada temporada, amb una victòria per 1-0 davant el Sant Cugat, amb un gol de penal de Marc Ribas. Els assistents seran Gerard Castellet Julià i David Vega Escolar. En l’apartat de sancions, els homes d’Edu Urdiales perdran Cristian Cuerva, per acumulació d’amonestacions.