dijous, 13 de febrer del 2014

LA PRÈVIA: CF MOLLET - CF LLORET


La importància de guanyar



Aquest diumenge, a les 11:30h, en el Camp Municipal Zona Sud de Mollet del Vallès, el Lloret d’Edu Urdiales afrontarà una nova final. La Primera Catalana torna a presentar una lluita frenètica per mantenir la categoria on, ara per ara, del desè classificat, que és el Lloret, al setzè, que és el Farners, només hi ha dos punts de distància. I aquest duel davant el Mollet encara té més importància de cara al futur perquè tots dos conjunts es troben amb 22 punts. Amb una victòria, a més de guanyar el gol average particular, els lloretencs experimentarien un salt important en la classificació pel que fa a la distància respecte els llocs de descens directe. El mateix buscarà l’equip entrenat per Alberto Cámara, que es voldrà refer de la derrota encaixada a Lloret de Mar, per 3-2, durant la primera volta. Els darrers precedents dels selvatans a Mollet no són bons: un empat (0-0) en la temporada passada, i una derrota per 4-0 en la temporada 2011/2012.   

Una ratxa positiva de joc i de resultats

L’inici de la segona volta ha estat marcat per una dinàmica positiva que ha generat confiança i seguretat en els jugadors del Lloret. La història de les dues darreres temporades a la Primera Catalana, en què els lloretencs van protagonitzar bones segones voltes, sembla repetir-se i és necessari que l’equip mantingui aquest ritme en les properes cites. Un cop comprovada la igualtat d’aquesta categoria, és el moment de posar la directa per tal d’evitar un patiment innecessari en el tram final de competició. Per aquest enfrontament davant el Mollet, Edu Urdiales seguirà comptant amb les baixes d’Albert “Kutxo”, Ivi Sebastián, Erik Mahillo i Hèctor Cuenca, que es recuperen de les seves lesions. La resta, disponibles.  

Edu Urdiales: “El Mollet té jugadors amb una qualitat tècnica dels millors de la categoria”

L’entrenador, Edu Urdiales, espera “un partit dur” a Mollet, on l’equip haurà de “tornar a fer un esforç sobrehumà per estar dins fins el final, per això estem treballant”. Sobre el rival, explica que “en el seu camp serà difícil, perquè no perd i té jugadors amb una qualitat tècnica dels millors de la categoria”. A més, Urdiales destaca que “ara han fitxat dos jugadors de Tercera Divisió per sortir d’allà on estan”. Tot i això, l’equip treballa per contrarestar les virtuts del Mollet i poder obtenir un resultat positiu que l’ajudi a recuperar més marge respecte la zona de descens.

L’àrbitre: Ponce Moreno

Per dirigir aquest enfrontament entre el Mollet i el Lloret, el Comitè Tècnic d’Àrbitres ha designat Joan Ponce Moreno, del Col·legi del Baix Llobregat. Serà la primera vegada que aquest àrbitre impartirà justícia en un partit dels lloretencs. Els assistents, del mateix Col·legi, seran Manuel Devesa Pereiro i Adrià Cortés Aparicio. En l’apartat de sancions, cap dels dos equips perd jugadors per aquesta jornada.