dilluns, 17 de març del 2014

AD GUÍXOLS 1 - 3 CF LLORET

Un Lloret demolidor

Triomf del CF Lloret a Sant Feliu de Guíxols per 1-3, en el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Catalana. Bader i Peke, en el primer temps, i Lobo, en el segon, van ser els golejadors del partit. Per part local, Santamaría, de penal, va retallar distàncies però els homes d’Edu Urdiales no es van deixar sorprendre en un duel on van ser els clars dominadors.

El Lloret ha fet una passa molt important per la consecució de l’objectiu de salvar la categoria. Després de la victòria a Santa Coloma de Farners, el conjunt lloretenc va superar el Guíxols amb un partit molt complet i on el marcador d’1-3 es va quedar curt per les ocasions de què va disposar l’equip. Aquest resultat suposa sumar tres punts en un moment clau, on els lloretencs sortiran reforçats de cara als propers compromisos, que els afrontaran fora dels llocs de descens, malgrat el poc marge que segueix presentant la zona baixa de la Primera Catalana. Com apunt, si la passada jornada Urdiales convocava Bruno, del Juvenil “A”, en aquesta ocasió el citat va ser Óscar Lozano, del mateix equip, que va poder debutar disputant els minuts finals de l’encontre.

Pluja d’ocasions a favor del Lloret

Si la primera part hagués finalitzat amb cinc gols del costat visitant, ningú s’hagués estranyat. Els primers 45 minuts van estar marcats per les contínues arribades del Lloret a l’àrea rival, amb oportunitats clares de gol. El 0-1 va arribar en el minut 12, en un dels millors gols de la temporada, obra de Bader, que va enviar la pilota al mateix escaire, amb un xut des de la frontal. Acte seguit, unes mans dins l’àrea lloretenca van ser castigades amb un penal que Gianni es va encarregar d’aturar per donar tranquil·litat a l’equip. El llançador va ser Xavi Mora, que no va poder amb el porter selvatà. La tònica del partit no va canviar i els d’Edu Urdiales van seguir arribant amb molt perill a l’àrea de Castilla, però hi va mancar encert de cara a porteria. El 0-2 el va fer Peke, en el 39’, retrobant-se amb el gol i donant un avantatge a l’equip que acabaria sent clau.

Lobo sentència amb el tercer gol

Tot i que el Guíxols va plantar força més cara en el segon temps, el Lloret va seguir dominant l’esfèrica i creant ocasions de perill a l’àrea del porter rival Castilla. Brian, Peke i Riky van disposar d’oportunitats per fer el tercer però va ser Àlex Lobo qui va sentenciar el partit. El 0-3 va arribar en el minut 65, després d’una escapada del lloretenc, que va definir amb una vaselina davant Castilla, per donar la moderada tranquil·litat als seus. Moderada perquè tres minuts més tard, l’àrbitre Mellado Fernández va assenyalar un altre penal molt rigorós en contra dels visitants. En aquesta ocasió, Gianni no el va poder aturar i el llançament de Santamaría va suposar el que acabaria sent el definitiu 1-3. En els darrers minuts, el Guíxols va buscar el segon gol que el permetés gaudir d’opcions d’empat en el tram final, però el Lloret va saber mantenir el resultat per sumar tres punts molt importants en la seva lluita per la permanència.

Amb aquesta victòria, l’equip se situa en el tretzè lloc, amb 28 punts. La propera jornada, ens visita el líder, el CF Peralada. Serà dissabte vinent, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

AD Guíxols: Castilla (Fechtali, 74’), Pérez (Ramírez, 79’), Garrido (Santamaría, 24’), Menéndez, Sillah, Kante, Mora, Jaghou, Pajares, Alsina i Bajaha (García, 46’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Pol Gómez, Ángel, Àlex Bertran (Chamizo, 85’), Marc Soler, Lobo, Riky (Dani Cuerva, 85’), Bader (Cristian, 66’), Brian (Dani Rivas, 77’) i Peke (Óscar, 85’)

Gols: 0-1 Bader (12’), 0-2 Peke (39’), 0-3 Lobo (65’) i 1-3 Santamaría (p.) (68’)

Àrbitre: Mellado Fernández (Osona). T.G.: als locals Garrido i Sillah, i als visitants Ángel, Marc Soler, Bader, Pol Gómez, Brian i Àlex Bertran

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal Josep Suñer i Arxer (Sant Feliu de Guíxols).

(Imatges del partit: Diana Martínez)