dilluns, 31 de març del 2014

CE CANYELLES 2 - 3 CF LLORET

Triomf treballat per seguir escalant

Victòria del CF Lloret al camp del Canyelles per un marcador de 2-3. Els lloretencs es van avançar amb un gol de Pol Gómez, en el primer minut, però Casillas va empatar abans del descans (44’). A la represa, un altre gol de Pol (52’) i un de Peke (65’) van deixar el partit molt encarrilat, tot i que els rivals van retallar distàncies amb un gol en pròpia porta (91’) de Xavi Aparicio, que va debutar amb el conjunt selvatà.

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, ja avisava a la prèvia del partit que l’enfrontament davant el Canyelles tindria el condicionant del terreny de joc, de dimensions molt reduïdes, i que el resultat seria ajustat, i amb gols. Així va ser. El Lloret va sumar ahir tres punts molt importants davant un rival directe en la lluita per la salvació. Ho va fer amb una victòria molt treballada que va comptar amb noms propis com el de Pol Gómez. El migcampista lloretenc es va mostrar omnipresent al llarg de l’encontre, va fer dos gols i va enviar dues pilotes al travesser. Rubén “Peke”, per la seva part, també va contribuir en la victòria amb el seu setè gol de la temporada. Un altre dels noms propis va ser el de Xavi Aparicio. El nou reforç del Lloret va actuar com a titular, jugant els 90 minuts a un gran nivell.

Als 15 segons, el Lloret ja guanyava

Les coses es van posar molt de cara per els homes d’Edu Urdiales després del xiulet inicial de l’àrbitre Dalmau Montull. Una ràpida jugada ofensiva va ser finalitzada per Pol Gómez, que va col·locar la pilota en el fons de la xarxa. Ni un minut de joc i el Lloret ja dominava en el marcador. Durant la primera mitja hora, els lloretencs es van mostrar superiors i van poder augmentar l’avantatge amb ocasions de Peke i de Pol, que va enviar una pilota al travesser. El Canyelles, però, va començar a despertar i les forces es van igualar. Els locals van aconseguir l’empat en el tram final del primer temps. En el minut 44, Casillas, en un llançament de falta, va fer el momentani 1-1. Amb aquest resultat es va arribar al temps de descans.

Pol i Peke rematen la feina

El gol del Canyelles no va afectar l’estat anímic del Lloret que, abans del minut 10 de la segona part, en el 52’, va aconseguir l’1-2. De nou, obra de Pol Gómez, amb un xut creuat que va superar el porter Martín. Però el Canyelles va intentar reaccionar i aquí va tornar a aparèixer Gianni. El porter lloretenc va haver d’intervenir amb accions importants. L’1-3 va arribar en el minut 65, en una errada en l’inici del joc dels jugadors locals que va aprofitar Peke per deixar el partit molt encarrilat. Els homes d’Edu Urdiales van poder fer el quart en una altra pilota al travesser de Pol Gómez, que va estar molt actiu. En el temps afegit, però, el Canyelles va escurçar distàncies, amb un gol en pròpia porta de Xavi Aparicio, a la sortida d’un córner. Malgrat tot, els punts no es van escapar i el partit va finalitzar amb un contraatac d’Agi, que va poder fer el quart gol.

L’equip finalitza la jornada tretzè, fora dels llocs de descens, amb 31 punts. Dissabte vinent, a les 17:00h, partit a casa davant el CP San Cristóbal.

CE Canyelles: Martín, García (Abad, 60’), Santofimia (Mila, 71’), Marín, Casillas, Jaén, González, Rubiales (Rojas, 46’), Gómez, Casulleras i Hernández

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Sergio, Aparicio, Lobo, Bader (Ivi, 72’), Pol Gómez, Riky (Dani Rivas, 88’) i Peke (Agi, 71’)

Gols: 0-1 Pol Gómez (1’), 1-1 Casillas (44’), 1-2 Pol Gómez (52’), 1-3 Peke (65’) i Aparicio (p.p.) (90’)

Àrbitre: Dalmau Montull (Lleida). T.G.: als visitants Aparicio, Bader i Gianni.

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal Canyelles (Barcelona).

(Imatges del partit: Diana Martínez)