dijous, 27 de març del 2014

LA PRÈVIA: CE CANYELLES - CF LLORET


Tocarà suar


Això no s’atura. La Primera Catalana segueix endavant i el CF Lloret es desplaçarà aquest diumenge al camp del CE Canyelles, per jugar a partir de les 12:00h. Els homes d’Edu Urdiales, que arriben després de caure davant el líder, el Peralada, afronten una nova final davant un rival que es presenta molt dur. Els barcelonins també es troben immersos en la lluita per assolir la permanència, i són dotzens amb 30 punts. A dos punts de distància, amb 28, es troben els lloretencs, situats en el catorzè lloc. Tots dos arriben després d’una derrota. La del Lloret, com hem explicat, va ser davant el Peralada (1-4), mentre que la del Canyelles va ser al camp del Sabadell “B” (3-2). En la primera volta, empat sense gols (0-0) en un partit ple d’ocasions on els selvatans van perdonar molt de cara a porteria. S’espera un duel molt intens. 

Xavi Aparicio s’uneix a l’equip

Aquest divendres, el CF Lloret farà oficial un nou reforç pel que resta de temporada, una aposta d’Edu Urdiales. Es tracta del blanenc Xavi Aparicio, jugador polivalent que es pot adaptar a diferents posicions i que, fins ara, jugava a l’AD Ca la Guidó de la Tercera Catalana. Si Urdiales ho decideix, Aparicio podria entrar a la llista de convocats per aquest diumenge. L’equip comptarà amb una baixa per sanció, la d’Àlex Bertran, que obligarà al tècnic, una jornada més, a modificar la línea defensiva. Dani Rivas podria ser l’home que ocupés el lloc de lateral esquerrà. Erik Mahillo i Hèctor Cuenca segueixen lesionats, i Albert “Kutxo” ja entrena amb normalitat i es troba disponible.      

Edu Urdiales: “Serà un dels camps complicats”

L’entrenador del Lloret ha explicat que el camp del Canyelles és “de dimensions petites” i avança que “tot serà joc aeri, hi haurà molta intensitat i tothom anirà al xoc, serà un dels camps complicats perquè allà sempre hi ha resultats amb molts gols i moltes alternatives”. Per guanyar, Urdiales assegura que l’equip “haurà d’estar preparat i molt concentrat”. A més, destaca que el Canyelles “és un rival que està allà amb nosaltres, directe, i que potser marcarà la posició on puguem quedar”.

L’àrbitre: Dalmau Montull

Xavier Dalmau Montull, del Col·legi de Lleida, serà l’encarregat d’impartir justícia en el duel entre Canyelles i Lloret. És la primera vegada que aquest àrbitre dirigirà un partit del conjunt lloretenc. Els assistents seran Miguel Ángel Rico Reverte i Josué Israel Veloz López. Pel que fa l’apartat de sancions, com hem indicat, Àlex Bertran haurà de complir un partit per acumulació d’amonestacions. En el Canyelles, cap sancionat.