dijous, 24 d’abril del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - VIC UE


Sant tornem-hi!

Després del descans per la Setmana Santa, es reprèn la competició a la Primera Catalana. El CF Lloret jugarà aquest dissabte, a les 17:00h, a casa davant el Vic UE. Els lloretencs volen sumar la quarta victòria consecutiva davant l’afició i deixar molt a prop la salvació. Ja són set victòries, les que ha assolit l’equip en aquesta segona volta i el conjunt selvatà vol fer els deures el més aviat possible. El Vic arriba a la cita situat en el cinquè lloc de la classificació, amb 43 punts, i amb molta tranquil·litat pel que resta de competició. El Lloret, per la seva part, és novè, amb 37 punts, i encara amb la necessitat de sumar en algun partit més per certificar la permanència. Mentre els de Dani Juvany vénen d’empatar (0-0) davant el Sabadell “B”, els homes d’Edu Urdiales van aconseguir una important victòria per 1-2, la passada jornada, al camp del Granollers. En el partit de la primera volta, derrota lloretenca per 4-1. Les dues últimes visites del Vic a Lloret de Mar es van produir durant la temporada 2007/2008, amb Fede Domínguez a la banqueta, amb una victòria per 1-0 gràcies a un gol de Dani Cuerva, i la 2008/2009, amb Jaume Bosch com entrenador, encaixant una derrota per 1-3.  

L’objectiu, a tocar

No, encara no hi ha res fet, però els darrers resultats han donat un coixí important de punts als lloretencs. Ara mateix, el Lloret s’ha distanciat a 7 punts dels llocs de descens directe, i a 6 de la zona de possible descens (ara mateix, en tots dos grups, el pitjor cinquè té 31 punts: el Canyelles, en el grup 1, i el Balaguer, en el grup 2). L’equip, però, és coneixedor que encara haurà de sumar una sèrie de punts per arribar als 42, que de ben segur certificaran la permanència matemàtica en el final de la competició. La visió, com no pot ser d’una altra manera, és molt positiva i més encara amb la dinàmica ascendent en la què es troba el conjunt d’Edu Urdiales. A més, aquest dissabte, els lloretencs volen refer-se de la contundent derrota que van encaixar a l’anada. Per aquest enfrontament, no podran comptar amb un dels homes que es troba en un millor estat de forma: Bader, que ve de fer els dos gols de la victòria a Granollers.

Fran Chamizo: “La derrota a Vic ens va fer molt de mal”

El jove jugador Fran Chamizo assegura que recorden el resultat de l’anada, perquè “la derrota a Vic ens va fer molt de mal, juntament amb la del Granollers a casa. Aquells dos resultats ens van enfonsar”. Ara, la visió és molt més optimista. El futbolista avisa que “de moment ja ens hem menjat al Granollers i ara ens menjarem al Vic a casa, n’estic segur”. Chamizo afegeix que “a casa, estem últimament molt forts i ho hem d’aprofitar”. Respecte a l’objectiu de la salvació, el migcampista considera que “cada partit és una final” i evita fer comptes: “no sé quants punts necessitem per aconseguir la permanència, però espero que sigui ben aviat”.

L’àrbitre: Pertegal Méndez

Primera vegada que Jorge Pertegal Méndez dirigirà un partit del Lloret. És un àrbitre que pertany al Col·legi de Granollers. Els seus assistents seran Abdellah Khadraoui, de Terrassa, i Sergio Martín Gallardo, de Granollers. Per aquesta jornada, com hem dit, els lloretencs perdran Bader, que ha estat sancionat amb un partit, per acumulació d’amonestacions. Dani Juvany tampoc podrà comptar amb un home, per sanció. Es tracta de David Bauli, també castigat amb un partit, en complir cicle de targetes en l’enfrontament davant el Sabadell “B”.