dimarts, 26 d’agost del 2014

ACTUALITAT


El CF Lloret es va presentar davant dels seus seguidors


A falta d’incorporar encara dos reforços, Edu Urdiales ja ha escollit quins seran els homes que formaran part de la Primera Plantilla. De moment, només hi ha tres cares noves. El fitxatge més destacat ha estat el del porter, Jaume Prado, que ha tornat a l’equip lloretenc després de dos anys d’inactivitat. Però el tècnic també ha volgut completar la part ofensiva amb un extrem dretà, Rubén Cimbrón, i un davanter, Àlex Ros “Peti”, que ja va vestir la samarreta de l’entitat selvatana en etapa de futbol base. El club, però, encara no ha donat per tancada la plantilla. Es busca un defensa central i, en especial, un porter, ja que fins ara és Josep Franquet, de 17 anys i encara en edat Juvenil, qui ocupa el rol de segon porter. Diumenge, abans de la celebració de l’11è Torneig Selva Marítima, es van presentar els jugadors que, d’un a un, van rebre l’ovació dels seguidors lloretencs.


Una de les novetats d’aquesta temporada seran els dorsals. Fins ara, els jugadors del Primer Equip es vestien amb números correlatius, segons si eren titulars (de l’1 a l’11) o suplents (del 12 al 18). Enguany, comptaran amb números fixos i l’acte de presentació també va servir per a conèixer quins seran aquests dorsals. Prado, com a porter, ha escollit el número 1 i el davanter Peke, el 9. Jordi Valls, Àlex Bertran i Marc Soler no han volgut deixar el 2, 3 i 4, respectivament, mentre que Dani Rivas ha agafat el seu preuat 21. Per la seva part, a Sergio Ordóñez, que està de baixa per lesió, encara no se l’ha assignat un dorsal. Aquests són els números que han escollit els jugadors:

1 - Jaume Prado
2 - Jordi Valls
3 - Àlex Bertran
4 - Marc Soler
5 - Edu Poderoso
6 - Pol Gómez
7 - Ángel Vadillo
8 - Albert “Kutxo”
9 - Rubén “Peke”
10 - Riky Serralunga
11 - Ivi Sebastián
14 - Bader El Alami
15 - Álex Lobo
17 - Álex “Peti”
18 - Rubén Cimbrón
19 - Agi Dambelley
20 - Xavi Aparicio
21 - Dani Rivas


A l’acte de presentació hi van assistir diverses autoritats. La presència més destacada va ser la del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el lloretenc Ivan Tibau. Va estar acompanyat per l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, la regidora d’Esports, Ester Olivé, i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg.