dilluns, 22 de setembre del 2014

CE MANRESA 4 - 1 CF LLORET

Repetint errors del passat

El CF Lloret no va aconseguir sumar cap punt en el seu desplaçament a Manresa i va tornar amb un contundent resultat de 4-1 en contra. Kevin Sorbas, en el primer temps, va avançar el conjunt manresà i va repetir en l’inici de la represa, juntament amb Juan Manuel Fernández. Peke va retallar distàncies però Sergi Soler va fer el quart i definitiu gol en el temps afegit. Els lloretencs, amb deu homes durant més de 35 minuts per l’expulsió de Bader.

Explicàvem a La Prèvia del partit que l’últim resultat que va aconseguir el Lloret en el Nou Congost va ser un 4-1 en contra. Enguany, s’ha tornat a repetir el mateix marcador i d’una manera força similar. Els homes d’Edu Urdiales van pagar car la manca de concentració en els minuts inicials de la represa, en què van encaixar el segon i el tercer gol, que van posar l’encontre molt coll amunt. El Manresa, amb ràpides jugades al contraatac, i mitjançant un joc directe, va posar en problemes a la defensa selvatana en múltiples ocasions, obligant Jaume Prado a ser un dels jugadors que més vegades va haver d’intervenir al llarg dels 90 minuts. El porter lloretenc, amb bones aturades, va evitar un marcador més gran. Amb el momentani 3-0, i el Lloret jugant en inferioritat numèrica, els rivals no es van deixar sorprendre.

El conjunt d’Edu Urdiales va iniciar el partit amb bona cara, portant el pes del partit i dominant la possessió de l’esfèrica. Les arribades a l’àrea del porter Carrillo, però, no van comptar amb opcions massa clares. El Manresa, al contraatac, tampoc va estar encertat i només va tenir una ocasió destacada abans del primer gol. Va ser en una rematada a la sortida d’un córner, en què Jaume Prado va haver d’intervenir per evitar un 1-0 que va arribar minuts després. En el 31’, els manresans van recuperar una pilota en tres quarts de camp i el davanter Kevin Sorbas no va perdonar en quedar-se sol davant Prado. L’inici de la represa va ser fatídic. Dos gols en els quatre primers minuts van condemnar els visitants. De nou, Sorbas aconseguia el 2-0 després d’una bona acció individual dins l’àrea (46’). En el 49’, Juan Manuel Fernández va superar per alt al porter lloretenc i va establir el que semblava la sentència de l’encontre. Al marcador de 3-0 es va afegir una nova dificultat, la d’haver de jugar amb un home menys, arran de l’expulsió de Bader, per doble groga. Tot i així, el Lloret va seguir lluitant i va retallar distàncies per mitjà de Peke, que va superar el porter rival Carrillo amb un xut dins l’àrea. Malauradament, el Manresa va dominar els temps del partit i va poder anotar més gols. El definitiu 4-1 va arribar en el 92’, després d’un córner servit en curt, que va acabar amb un xut creuat dins l’àrea del local Sergi Soler.

La derrota deixa el Lloret situat en el setzè lloc, amb només 1 punt. La pròxima jornada, els lloretencs tornen a casa per enfrontar-se al Granollers, el líder de la Primera Catalana. Serà dissabte vinent, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Manresa: Carrillo, Sansegundo, Gracia (Vinasco, 26’), Valles, Pereira, Criado (Clop, 82’), Sorbas (Soler, 62’), Solernou, Fernández (Ribera, 82’), Lumbreras (Caicedo, 62’) i Balboa

CF Lloret: Prado, Aparicio (Ivi Sebastián, 71’), Ángel, Poderoso, Dani Rivas (Àlex Bertran, 71’), Lobo (Narcís, 51’), Pol Gómez, Riky, Agi (Bader, 46’), Peti (Cimbrón, 46’) i Peke

Gols: 1-0 Sorbas (31’), 2-0 Sorbas (46’), 3-0 Fernández (49’), 3-1 Peke (56’) i 4-1 Soler (92’)

Àrbitre: García Verdura (Maresme). T.G.: als locals Criado i Balboa, i als visitants Ángel, Poderoso, Ivi i Pol Gómez. T.V.: expulsat, per doble groga, el lloretenc Bader (53’).

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Nou Estadi Municipal Congost (Manresa).