diumenge, 23 de novembre del 2014

CF LLORET 2 - 0 FC L'ESCALA

La millor defensa és un bon atac

El CF Lloret segueix intractable i en aquesta dotzena jornada de campionat va superar l’Escala per 2-0. Un gol d’Álex Ros “Peti”, en el primer temps, va posar les coses de cara en un encontre dominat pels lloretencs, que van tancar la victòria en la segona part amb un gol de Rubén Martínez “Peke”, per tal d’allargar a 7 el nombre de partits sense conèixer la derrota.

El Lloret d’Edu Urdiales segueix intractable i, tot i la petita ensopegada de la passada jornada davant del Montcada, aquest dissabte va tornar a sumar una nova victòria a casa. Tot i la qualitat del conjunt rival, els lloretencs van saber dominar els temps i, amb autoritat i bon joc, van quedar-se amb els tres punts, per tal de seguir molt a prop de les primeres posicions de la lliga. Partit a partit, l’equip es mostra més compacte, amb un bon ordre i equilibri defensiu. Tot, unit al bon moment de forma pel què passen els atacants, amb Peke i Peti assistint a la seva cita amb el gol de manera molt habitual. Ente tots dos, ja han firmat un total de 10 gols. A més, cada vegada costa més car fer-li un gol al Lloret, i és que en les últimes 7 jornades, Jaume Prado ha rebut només 5 gols. Aquesta és la línia que s’ha de seguir i que es va seguir en una tarda de futbol en què, a més, es va poder veure el debut del nou fitxatge, el jove Pol Ros, i el retorn de Sergio Ordóñez, que ja s’ha recuperat de la seva llarga lesió.

Quan només s’havien jugat 2 minuts de joc, el Lloret va enviar una pilota al travesser, una autèntica declaració d’intencions. A mesura que van anar passant els minuts, els visitants van agafar protagonisme però sense que això suposés cap tipus de perill a l’àrea d’un Jaume Prado que no va haver de treballar en excés durant la primera part. L’1-0 va arribar en el minut 22. Riky va ser el més llest de tots i va servir una falta de manera ràpida cap a Peti, que va creuar la pilota amb un bon xut dins l’àrea. El jove davanter lloretenc està en ratxa i va tornar a fer gol per tercera jornada consecutiva. Minuts més tard, el mateix Peti va poder fer el segon, amb un xut que va acabar en el lateral de la porteria. Abans del descans, Xavi Aparicio, des de la frontal, no va tenir sort en la rematada. En el segon temps, el conjunt rival va començar amb ganes de fer l’empat però es va trobar amb el que seria el definitiu 2-0. Ivi Sebastián, amb una bona pressió, va provocar l’errada defensiva dels visitants i Peke, sempre atent, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest avantatge en el marcador, l’equip va seguir dominant però sense encert en els darrers metres. El tram final va comptar amb diverses accions de perill per part de l’Escala, però totes elles van morir a les mans de Jaume Prado.

Amb aquest triomf, l’equip acaba la jornada en el cinquè lloc, amb 21 punts. Diumenge vinent, a les 16:00h, els homes d’Edu Urdiales jugaran a Sant Adrià del Besòs, davant de l’UD Gramenet Milan.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Kutxo, 69’), Aparicio (Sergio, 85’), Riky, Ivi (Lobo, 76’), Agi, Peti (Pol Ros, 53’) i Peke

FC l’Escala: Quesada, Lluis Ferrer, Mir, Pérez, Camara (Molinas, 71’), Baldeh, Ricard Ferrer, Ramírez, Muniesa, Feixas (Serra, 76’) i Gasull

Gols: 1-0 Peti (22’) i 2-0 Peke (55’)

Àrbitre: Baron Ajenjo (Barcelona). T.G.: als locals Pol Gómez, Aparicio, Ivi i Lobo, i als visitants Lluis Ferrer, Feixas i Ramírez.

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).