divendres, 21 de novembre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - FC L'ESCALA


Moment d’enganxar-se a la part alta


La dotzena jornada de la Primera Catalana deixa un enfrontament molt interessant a Lloret de Mar. El CF Lloret rebrà la visita del FC l’Escala. Jugaran aquest dissabte, a partir de les 16:00h. Tots dos, amb l’objectiu de recuperar el camí de la victòria i és que no van ser capaços, el passat cap de setmana, de tirar endavant els seus partits. Mentre els lloretencs no van passar de l’empat (1-1) a Montcada i Reixach, els escalencs van caure derrotats a casa per 1-2 contra el Vic. Els homes d’Edu Urdiales se situen setens, amb 18 punts. Per sobre, a la quarta posició i amb 20 punts, es troba el conjunt rival, que entrena Josep Maria Batlle.

Tot i que empatar fora s’acostuma a considerar un bon resultat, l’1-1 de la passada jornada a Montcada no va deixar contents als jugadors lloretencs. L’equip va perdre una bona oportunitat per situar-se en els llocs capdavanters de la classificació. És per això que, aquest dissabte, no volen tornar a fallar. Al davant, però, hi haurà un rival que està firmant una gran primera part de campionat, després d’haver assolit l’ascens de categoria la temporada passada en la Segona Catalana. Serà decisiu que el Lloret torni a imposar un fort ritme i que els jugadors d’atac estiguin encertats en els darrers metres. Un atac en què no podrà formar Narcís Caballero, que és baixa per sanció, per acumulació d’amonestacions.  

La tripleta arbitral d’aquest duel estarà encapçalada pel barceloní David Barón Ajenjo. L’última vegada que aquest àrbitre va dirigir un partit del Lloret va ser durant la temporada 2012/2013, en una derrota per 2-0, en l’última jornada, en el camp del Masnou. Els assistents, també del Col·legi de Barcelona, seran Alberto Hernández Ortiz i Kevin García Cuadrado.


Què va passar en l’últim Lloret - L’Escala?

Per trobar l’últim partit disputat a Lloret de Mar entre lloretencs i escalencs hem de retrocedir fins a la temporada 2010/2011. Va ser l’any de l’últim ascens de categoria i, en la visita de l’Escala, el Lloret va guanyar per un marcador de 2-1. L’encontre es va disputar en el mes de gener, en l’última jornada de la primera volta, en el Camp Municipal d’El Molí. Els visitants es van avançar molt d’hora, en el minut 10, però els selvatans, amb Edu Urdiales com a entrenador, van aconseguir remuntar el resultat abans del descans. En el minut 38, Cristian Cuerva va fer l’empat. Tot seguit, en el 4-1, Ángel Vadillo va fer el definitiu 1-2.  

Partit entre el Lloret i l’Escala, dos equips que volen fer les coses bé aquesta temporada. Gaudiu d’aquest enfrontament de la Primera Catalana aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.