dilluns, 3 de novembre del 2014

UE LA JONQUERA 1 - 1 CF LLORET

Kutxo allarga la ratxa positiva

Empat (1-1) in extremis del CF Lloret en el camp de l’UE La Jonquera. Un gol d’Albert “Kutxo”, en el minut 89, va servir per rescatar un punt, en un duel en què es va avançar l’equip rival per mitjà de Marc Teixidor (54’) i que serveix per seguir amb la bona dinàmica de resultats.

Després de tres victòries consecutives, davant de Banyoles, Mollet i Júpiter, el conjunt d’Edu Urdiales tenia l’objectiu de seguir sumant i així ho va fer. Quan semblava que la ratxa quedaria frenada, va aparèixer Kutxo per rematar de cap i donar al Lloret un punt merescut. Els selvatans van marxar de La Jonquera amb bones sensacions i amb la convicció que aquest punt serà molt positiu, i més encara si s’aconsegueix la victòria el proper cap de setmana, en què l’equip s’enfrontarà al Sants. Els lloretencs no es volen aturar i seguiran endavant per tal d’aconseguir la màxima puntuació possible en aquesta primera volta, fet que els ajudarà a no patir en la segona i poder aspirar a ocupar llocs més nobles de la classificació.

El partit va estar molt competit des del primer minut. Tots dos conjunts van mostrar-se forts en el centre del camp i concentrats en defensa. La Jonquera, buscant pilotes a l’esquena de la defensa lloretenca i intentant aprofitar les seves opcions en jugades d’estratègia, es va topar una vegada i una altra amb el mur defensiu que ha sabut construir el Lloret d’Edu Urdiales. Un Lloret que, com en les darreres jornades, va mostrar un ritme vertiginós en l’aspecte ofensiu, amb bones jugades per banda de Bader i Agi. Però el marcador al descans va ser d’empat sense gols. Tot es va decidir a la represa. Els rivals es van avançar en el minut 54, per mitjà de Marc Teixidor, que va finalitzar una jugada al contraatac. Minuts més tard, La Jonquera es va quedar amb un home menys, per l’expulsió de Robert Negre, per doble amonestació. Els selvatans van agafar el control del partit i van comptar amb diverses arribades a l’àrea contrària, però no va trobar el gol fins al tram final. En el minut 89, Albert “Kutxo” va aparèixer per salvar un punt, rematant de cap una bona centrada d’Ivi Sebastián. El partit va finalitzar amb el marcador d’1-1.

Aquest resultat deixa l’equip situat en el desè lloc, amb 14 punts. El Sants serà el proper rival. El partit es jugarà aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE La Jonquera: García, Fageda, Jiménez, Fernández, Mabil, Negre, Güell, Compte, Teixidor (Sangare, 69’), Bassols (Edile, 59’) i Arjona (Gainza, 76’)

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Ángel (Kutxo, 80’), Pol Gómez, Àlex Bertran, Aparicio (Lobo, 65’), Riky, Bader (Ivi, 80’), Agi, Narcís (Peti, 59’) i Peke

Gols: 1-0 Teixidor (54’) i 1-1 Kutxo (89’)

Àrbitre: Castellet Julià (Penedès-Garraf). T.G.: al local Fernández, i als visitants Pol Gómez, Aparicio, Àlex Bertran, Narcís i Lobo. T.V.: expulsat, amb doble groga, el local Negre (68’).

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Camp Municipal (La Jonquera).