diumenge, 29 de març del 2015

CF LLORET 2 - 3 UE LA JONQUERA

Mala llet

Derrota del CF Lloret per 2-3 davant de l’UE La Jonquera, en el partit corresponent a la jornada 26 de la Primera Catalana. Els gols de Teixidor (38’) i Bassols (44’) en el primer temps van posar les coses coll amunt per un Lloret que va jugar tota la segona part amb un home menys, per l’expulsió de Jordi Valls, i que va retallar distàncies per mitjà de Narcís Caballero (65’). Els visitants, però, van fer el tercer amb Bassols (71’) i el lloretenc Riky Serralunga (91’) va tancar el marcador, de penal, sense temps per trobar l’empat. L’àrbitre barceloní, Fernández Quintero, protagonista del duel.

Segona ensopegada a casa del Lloret en els darrers tres partits. Dissabte, contra La Jonquera, els homes d’Edu Urdiales van tornar a perdonar en excés de cara a porteria i, com ja va passar contra el Mollet, van haver de jugar tota la segona meitat amb un jugador menys. Malgrat tot, es va tornar a veure un conjunt ambiciós, amb ganes de guanyar i que va posar contra les cordes al rival en diverses fases. Com a nota negativa, s’ha de destacar l’actuació del col·legiat Fernández Quintero, amb els seus dos assistents, que va caldejar l’ambient amb un arbitratge desconcertant i que va acabar amb la paciència dels lloretencs. Finalment, nova derrota a casa, la segona consecutiva. Per endavant, encara, 24 punts, 8 partits en què el Lloret voldrà retrobar-se amb una dinàmica positiva.

Com ja és habitual, el Lloret va fer una declaració d’intencions en els primers minuts. Xavi Aparicio va protagonitzar les dues accions més clares del primer quart d’hora de joc, amb una rematada desviada des de la frontal i una rematada de cap que va marxar fregant el pal. La Jonquera, esperant en defensa, va proposar ràpides jugades al contraatac i, d’aquesta manera, van arribar els dos primers gols. El 0-1 es va produir en el minut 38, amb mala fortuna pels lloretencs. Jaume Prado va sortir de la seva àrea per refusar una pilota que va tocar en el peu del davanter rival Teixidor i que va acabar en el fons de la xarxa. Però la sèrie d’infortunis abans del descans no acabaria aquí. En el minut 44, Jordi Valls va veure la segona amonestació i els d’Edu Urdiales es van quedar amb un home menys, amb tot el segon temps per endavant. Seguidament, una nova sortida de La Jonquera va acabar amb el 0-2, obra de Bassols, que va superar Prado per alt des de la banda esquerra. Tot i la inferioritat numèrica, el Lloret va buscar l’empat i, en els primers 5 minuts de la represa, va generar diverses ocasions de gol, amb Peke i Agi. En una de les accions, els locals van reclamar penal sobre el davanter lloretenc, que va ser objecte de falta quan ja tenia la porteria buida. L’1-2 va arribar en el 65’, amb un gol de Narcís Caballero, que va aprofitar una pilota refusada dins l’àrea. Però qui perdona ho acaba pagant i La Jonquera va fer el tercer en una nova acció polèmica. Bassols es va quedar sol davant Jaume Prado i va fer l’1-3. Els lloretencs van demanar fora de joc i les protestes van acabar amb l’expulsió del tècnic Edu Urdiales. Tot i així, el Lloret va seguir buscant l’àrea rival i va poder fer el definitiu 2-3, en un penal transformat per Riky, ja en el temps afegit (91’). Malauradament, l’empat no va arribar.

Amb la derrota, el Lloret baixa al sisè lloc, amb 43 punts. La pròxima jornada serà després de Setmana Santa. Diumenge 12, a les 12:00h, l’equip d’Edu Urdiales jugarà en el camp del Sants.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Sergio (Pol Ros, 61’); Aparicio, Riky, Bader (Narcís, 56’), Agi; Peti (Lobo, 71’) i Peke (Kutxo, 83’)

UE La Jonquera: Lobato, Jiménez, Edile, Negre, Murga, Güell (Sangare, 89’), Compte, Moñino, Teixidor (Joanmiquel, 66’), Bassols (Jacobs, 83’) i López (Arjona, 46’)

Gols: 0-1 Teixidor (38’), 0-2 Bassols (44’), 1-2 Narcís (65’), 1-3 Bassols (71’) i 2-3 Riky (p.) (91’).

Àrbitre: Fernández Quintero (Barcelona). T.G.: als locals Prado, Lobo i el delegat Antonio Pérez, i als visitants López, Edile i Güell. T.V.: expulsats, per part del Lloret, Jordi Valls, amb doble groga (44’) i l’entrenador Edu Urdiales, amb vermella directa (71’).

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Albert Amaya)